WOW: K3-meisje Marthe de Pillecyn scheert wenkbrauw af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Marthe de Pillecyn (K3) wisten niet wat ze zagen toen Marthe een video deelde waarop ze met een tondeuse over haar wenkbrauw ging…

Marthe de Pillecyn is sinds een aantal jaar de brunette van K3. De Belgische schone verving daarmee Kristel Verbeke uit de ‘oude’ K3. Marthe was vanaf dag één al erg populair bij zowel de fans als – jawel – de familie Verhulst. Waar vader Gert Verhulst het erg gezellig had met de dames van de ‘oude’ K3, zet zijn zoon Victor Verhulst de traditie voort en had hij een ware romance met de brunette van de huidige K3, Marthe de Pillecyn.

Marthe de Pillecyn scheert wenkbrauw af in TikTok-filmpje

Zoals elke bekende Nederlander (of in dit geval bekende Belg) heeft Marthe de Pillecyn een TikTok-account. Waar we normaal gesproken vooral veel vrolijke K3-filmpjes voorbij zien komen (ook leuk trouwens), werden haar volgers ditmaal opgeschrikt door een ietwat verontrustende video, waarop te zien is dat Marthe de Pillecyn haar wenkbrauw afscheert.

(lees verder na de video)

@marthi.partyResultaat om 17u30 op mijn Instagram 🤦🏻‍♀️ ##foryoupage ##trending♬ origineel geluid – marthedepillecyn

Marthe deelt het resultaat op Instagram

Zoals ze in het bijschrift van de TikTok-video beloofde, deelde Marthe het resultaat van deze actie op Instagram. Bij die Instagrampost schreef ze: ‘real or fake?’. Onder die Instagrampost gaat het hard tegen hard tussen kamp #real en kamp #fake. Wat denk jij, zou ze haar wenkbrauw écht afgeschoren hebben? [poll id=”69″]

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

REAL OR FAKE? 🤦🏻‍♀️ #tiktok

Een bericht gedeeld door Marthe De Pillecyn (@marthedep) op

 

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.