WOW: K3-meisje Marthe de Pillecyn scheert wenkbrauw af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Marthe de Pillecyn (K3) wisten niet wat ze zagen toen Marthe een video deelde waarop ze met een tondeuse over haar wenkbrauw ging…

Marthe de Pillecyn is sinds een aantal jaar de brunette van K3. De Belgische schone verving daarmee Kristel Verbeke uit de ‘oude’ K3. Marthe was vanaf dag één al erg populair bij zowel de fans als – jawel – de familie Verhulst. Waar vader Gert Verhulst het erg gezellig had met de dames van de ‘oude’ K3, zet zijn zoon Victor Verhulst de traditie voort en had hij een ware romance met de brunette van de huidige K3, Marthe de Pillecyn.

Marthe de Pillecyn scheert wenkbrauw af in TikTok-filmpje

Zoals elke bekende Nederlander (of in dit geval bekende Belg) heeft Marthe de Pillecyn een TikTok-account. Waar we normaal gesproken vooral veel vrolijke K3-filmpjes voorbij zien komen (ook leuk trouwens), werden haar volgers ditmaal opgeschrikt door een ietwat verontrustende video, waarop te zien is dat Marthe de Pillecyn haar wenkbrauw afscheert.

(lees verder na de video)

@marthi.partyResultaat om 17u30 op mijn Instagram 🤦🏻‍♀️ ##foryoupage ##trending♬ origineel geluid – marthedepillecyn

Marthe deelt het resultaat op Instagram

Zoals ze in het bijschrift van de TikTok-video beloofde, deelde Marthe het resultaat van deze actie op Instagram. Bij die Instagrampost schreef ze: ‘real or fake?’. Onder die Instagrampost gaat het hard tegen hard tussen kamp #real en kamp #fake. Wat denk jij, zou ze haar wenkbrauw écht afgeschoren hebben? [poll id=”69″]

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!