WOW: K3-meisje Marthe de Pillecyn scheert wenkbrauw af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Marthe de Pillecyn (K3) wisten niet wat ze zagen toen Marthe een video deelde waarop ze met een tondeuse over haar wenkbrauw ging…

Marthe de Pillecyn is sinds een aantal jaar de brunette van K3. De Belgische schone verving daarmee Kristel Verbeke uit de ‘oude’ K3. Marthe was vanaf dag één al erg populair bij zowel de fans als – jawel – de familie Verhulst. Waar vader Gert Verhulst het erg gezellig had met de dames van de ‘oude’ K3, zet zijn zoon Victor Verhulst de traditie voort en had hij een ware romance met de brunette van de huidige K3, Marthe de Pillecyn.

Marthe de Pillecyn scheert wenkbrauw af in TikTok-filmpje

Zoals elke bekende Nederlander (of in dit geval bekende Belg) heeft Marthe de Pillecyn een TikTok-account. Waar we normaal gesproken vooral veel vrolijke K3-filmpjes voorbij zien komen (ook leuk trouwens), werden haar volgers ditmaal opgeschrikt door een ietwat verontrustende video, waarop te zien is dat Marthe de Pillecyn haar wenkbrauw afscheert.

(lees verder na de video)

@marthi.partyResultaat om 17u30 op mijn Instagram 🤦🏻‍♀️ ##foryoupage ##trending♬ origineel geluid – marthedepillecyn

Marthe deelt het resultaat op Instagram

Zoals ze in het bijschrift van de TikTok-video beloofde, deelde Marthe het resultaat van deze actie op Instagram. Bij die Instagrampost schreef ze: ‘real or fake?’. Onder die Instagrampost gaat het hard tegen hard tussen kamp #real en kamp #fake. Wat denk jij, zou ze haar wenkbrauw écht afgeschoren hebben? [poll id=”69″]

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

REAL OR FAKE? 🤦🏻‍♀️ #tiktok

Een bericht gedeeld door Marthe De Pillecyn (@marthedep) op

 

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten