Wow: Jaimie Vaes onthult eerste foto uit extreem pikante shoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar strakke lichaam en zwoele poses maakt Jamie Vaes haar volgers wel vaker gek, maar met deze recente fotoshoot weet ze zichzelf te overtreffen! 

Je kan er alleen maar razendenthousiast van worden: Jamie Vaes in wellicht haar pikanste shoot tot nu toe! En met goede reden. Jamie staat namelijk voorop het lekkerste mannenblad van Nederland en trekt daar bij een gepast pakje aan. De bloedhete brunette pronkt namelijk bijna zonder kleding met haar strakke figuur! En oh wat worden we daar blij van. We durven te garanderen dat deze cover als warme broodjes over de toonbank gaat vliegen.

Jamie Vaes maakt volgers wild met eerste blik op prikkelende fotoshoot

Want dit plaatje van Jamie Vaes is echt om van te watertanden. En hoe kan het ook anders? Jamie weet namelijk in haar uppie al de lekkerste kiekjes te maken, dus laat staan als ze er een heel team bij heeft. En de specialisten van dit prikkelende magazine weten écht hoe ze een vrouw doen shinen. Dit is misschien nog wel Jamie’s heetste foto ooit! En dan hebben we de hele shoot nog geeneens gezien. Voorlopig moeten we het namelijk nog even doen met een eerste kiekje op enkel de cover, maar dat is al genoeg om je hart flink te doen kloppen. Jamie pronkt namelijk met haar spectaculaire lichaam in zo goed als nul kleding. En het zal je ook niks verbazen dat ze er een zéér onthullende pose bij neemt. Als je voorop bij dit mannenblad staat geef je ook je alles, toch?

Het beste plaatje van Jamie ooit

Jamie lijkt in ieder geval heel trots op het bloedhete kiekje. En terecht ook! De knappe influencer staat er namelijk echt beeldschoon op. Het werkelijk piepkleine broekje doet wonderen voor haar spectaculaire achterwerk. Zeker ook als Jamie speelt met het dunne draadje dat het onderkantje nog nét omhoog weet te houden loop je helemaal warm! En dan heb je het beste nog geeneens gezien. Jamie pronkt namelijk met haar afgetrainde buik en goedgevulde topje. Al betwijfelen wij of je het nog een topje mag noemen, want veel onthullender dan dit wordt het niet. Jamie moet zelfs haar hand gebruiken om zichzelf een beetje te bedekken! En daarmee drukt ze meteen ook haar rondingen optimaal omhoog. Tel daar haar pittige blik en volle rode lippen bij op en je bent meteen verkocht. Wij kunnen niet wachten op de rest van de kiekjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Jamie Vaes verleidt fans met intieme bikinifoto

Gelukkig heeft de Instagram van Jamie Vaes meer dan genoeg plaatjes om van te smullen. Jezelf gek maken van het wachten is dus niet nodig! Alleen dit recente kiekje zal namelijk al voldoende aandacht van je opslokken. Jamie poseert namelijk in een werkelijk piepkleine bikini en weet daarmee haar fans helemaal wild te maken. Logisch ook, want haar pose laat wel heel weinig aan de verbeelding over! Al hoor je ons niet klagen, natuurlijk. Jamie verwent haar fans met bijna vol zicht in haar goedgevulde bovenkantje door verleidelijk naar voren te leunen. En mocht je je ogen daar dan eindelijk van weggeslepen hebben ga je zo door naar het broekje! Jamie lijkt namelijk op zoektocht naar het kleinste onderbroekje ooit. Op de foto zie je ‘m bijna geeneens! De enige reden dat we weten dat daar nog iets hangt is een dun draadje en metalen sieraad… Wat een pareltje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?