Wow: Jaimie Vaes deelt nóg meer beelden na uitgelekte video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes heeft online wel een hele aparte reactie op alle juice die nu over haar naar buiten komt…

De ex van Lil’ Kleine, Jaimie Vaes, is momenteel weer helemaal het onderwerp van gesprek. Het is namelijk naar buiten gekomen dat ze zelf de video van haar hoofd tussen de autodeur heeft gelekt. Haar reactie online is wel heel apart. Ze houdt gewoon een modeshowtje voor de spiegel alsof er niks aan de hand is…

Jaimie Vaes poseert voor spiegel na opvallend nieuwtje

Jullie kennen haar allemaal: Jaimie Vaes, de ex van Lil’ Kleine. Sinds het uit is tussen die twee, leek het heel goed te gaan met Jaimie, ze ging er weer beter uitzien en kreeg weer wat meer levenslust. Dat kon iedereen wel aan deze mooie dame zien. Intussen gaat het dus weer stukke beter met de brunette. Dat is ook te zien aan haar Instagram pagina. Overal duiken heerlijke foto’s op van haar prachtige lijf. Zo plaatste ze kort geleden zelfs een foto van een volledig ontkleedde onderkant. Ze is dus ook duidelijk niet bang om zichzelf te laten zien. Onlangs plaatste ze in haar verhaal weer een aantal video’s waarin ze een klein modeshowtje geeft aan haar volgers en fans. Ze draagt verschillende strakke jurkjes en topjes en het staat haar geweldig. Er is echter wel iets dat de oplettende kijker direct zal opvallen… Ze draagt helemaal niks onder haar topjes en jurkjes. Haar enorme voorgevel staart gewoon bijna de camera in! De truitjes die ze laat zien zijn heerlijk kort, waardoor ze nog maar nét haar troeven bedekken… Wat een verwennerijen weer, Jaimie. En dat voor iemand die nu volledig in de spotlight staat…

Yvonne Coldeweijer voelt zich verraden door Jaimie Vaes

Het is al een paar dagen hét gespreksonderwerp… Jaimie Vaes en de gelekte video. Onlangs heeft Yvonne Coldeweijer bekend gemaakt op haar Instagram dat Jaimie Vaes zelf een video van haar mishandeling door Lil’ Kleine heeft gestuurd naar Yvonne. Ze vroeg of Yvonne deze video zo snel mogelijk online wilde zetten, want dan kon ze weg uit haar relatie. Die informatie heeft Yvonne op haar Instagram gezet in de vorm van het telefoongesprek tussen de twee dames. Daaruit blijkt dus dat Jaimie de video van haar hoofd tussen de autodeur zelf naar Yvonne heeft gestuurd. Dat was ook wel te verwachten, want het ging om een beveiligingscamera bij hun toenmalige huis. Lil’ Kleine, oftewel: Jorik, zou de video zelf niet gelekt hebben. Er is natuurlijk een rede dat de juice koningin dit allemaal deelt met haar volgers. Jaimie heeft namelijk onlangs tegen justitie gezegd dat haar hoofd helemaal niet tussen de autodeur is gekomen en dat de media dat ervan heeft gemaakt. In een interview met PowNed vertelt Yvonne dat ze zich genaaid voelt door Jaimie. De journalist stelt vervolgens de vraag of het mogelijk is dat Jaimie gewoon is omgekocht door haar ex. Yvonne antwoordt: “Ja, alles kan, maar ik denk dat het eerder is dat ze een beetje is opgegaan in het moment en het iets erger heeft neer willen zetten dat dat het eigenlijk was.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!