Wow: Dit zijn de mooiste foto’s van beeldschone Denise uit B&B Vol Liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is weer ee nieuw televisieprogramma waar je al je aandacht in kan stoppen. En dat is B&B Vol Liefde. En Denise is daar de mooiste deelnemer. 

B&B Vol Liefde is een televisieprogramma over mensen die een B&B in het buitenland hebben en daar heel druk mee zijn, maar wel een Nederlandse man willen. Dat klinkt bekend in de oren. Ja, het is inderdaad een soort Boer zoekt Vrouw, maar dan in het buitenland en zonder de hoeveelheid koeien die je gewend bent. Maar wel zit er meer drama in dan de gemiddelde aflevering van BZV zou geven. In het programma is er een dame die meer aandacht krijgt dan de rest. Denise valt met haar verschijning beter op dan alle andere B&B-eigenaressen. En dat komt gedeeltelijk door haar prachtige looks.
Denise hypnotiseert mannen met goede looks

Het is niet vreemd dat zoveel mannen graag bij Denise komen wonen in Spanje. Ze is namelijk een zeer aantrekkelijke dame. Ook os de omgeving natuurlijk niet verkeerd en bestaat er een heel romantisch beeld bij het openen van een B&B. Dat zijn voor mannen al drie redenen om zich op te geven. al zal waarschijnlijk het aantrekkelijke genoeg zijn voor de meeste om mee te doen. Met haar verleidelijke uiterlijk weet Denise de mannen die ze over de vloer krijgt meteen te hypnotiseren. En dat is ook niet zo gek, daar hoeft ze namelijk niet heel veel moeite voor te doen.
Denise in spannende avondjurk ook erg mooi om naar te kijken

Denise is niet de meest brave dame in de wereld als je daar soms zorgen over had. Ondanks haar punctuele bestaan als eigenaresse van een B&B, weet Denise het nog steeds af en toe bont te maken. Dan gaat ze stappen tot in de late uurtjes. En dat kan natuurlijk niet in alledaagse kleding. Daar heeft Denise een enorm verleidelijke jurk voor. In avontuurlijk rood natuurlijk, want dat is de kleur van de liefde.

Denise roept op liever voor elkaar te zijn op social media

Denise krijgt ondanks haar knappe voorkomen best wel wat negatieve reacties online. En daar is de televisie persoonlijkheid wel een beetje klaar mee: “Laten we liever zijn voor elkaar. Laten we televisie met een korreltje zout nemen. Het is voor entertainment, niet voor frustratie. Oordeel niet te hard over iemand die je helemaal niet kent”. Het zijn wijze woorden van de prachtige brunette. Nu is op televisie verschijnen niet niks. Opeens heeft iedereen een mening over je. Maar Denise kan er op zich wel mee omgaan. Ze hoopt alleen dat mensen een klein beetje gas terug nemen. Dan moet het allemaal wel goed komen. En anders bijt de brunette wel van zich af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!