Wow: Deze vette prijs won Martin Garrix met uitverkiezing ‘Beste DJ’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse DJ Martin Garrix is voor het eerst in vier jaar weer de populairste DJ ter wereld. Zijn hoofdprijs was iets dat alleen in jongensboeken voorkomt!

Het was inmiddels 4 jaar geleden sinds Martin Garrix voor het laatst door DJ MAG uitgeroepen was tot beste DJ ter wereld. In de tussentijd won de Franse DJ David Guetta ‘m steeds, maar deze prestigieuze prijs is sinds kort eindelijk weer terug in de handen van Martin Garrix. De DJ, die eigenlijk Martijn Garritsen heet, mocht deze uitverkiezing op een wel heel vette manier vieren…

Martin Garrix staat letterlijk op de hoogste plek

De Nederlandse DJ heeft heel recent de prijs voor populairste DJ ter wereld gewonnen. Dit mocht hij op een hele speciale plek vieren. Er zijn weinig mensen die hem kunnen of mogen nadoen; hij heeft namelijk bovenop het Empire State Building mogen optreden! Hij staat stiekem dus ook letterlijk op de hoogste plek van alle Dj’s! Martin Garrix had de prijs al drie keer eerder gewonnen. Hij weet dus al goed hoe het voelt om de allerbeste te zijn. Daar hoort natuurlijk een vette prijs bij ; een volledige set op de top van het Empire State Building in New York. Er was één klein nadeel: er was daarboven geen publiek aanwezig. Gelukkig konden z’n fans via Youtube meeluisteren, en héél New York kon in principe live meegenieten: het topje van het beroemde gebouw was uitgerust met een niet-te-missen lichtshow. Hieronder kan je het geweldige optreden van de Nederlander terugkijken.

Martin Garrix is vereerd met zijn prijs

Via zijn Instagram laat Martin Garrix vereerd te zijn met de prijs. Hij bedankt al zijn fans voor de support die hij dit jaar heeft gekregen. Na zijn optreden op het Empire State Building bedankt hij iedereen nog. Hij hoopt dat iedereen van zijn optreden heeft genoten net zoals hij dat heeft gedaan. Martin Garrix vond dit een geweldige ervaring. Om zijn eigen muziek op een van de meest iconische gebouwen ter wereld te spelen is enorm speciaal, laat de Nederlander weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix)

Een Nederlands onderonsje tussen Martin Garrix en Max Verstappen

Max Verstappen is laatst voor de tweede keer wereldkampioen geworden. Wat misschien niet veel mensen weten, is dat Martin Garrix en Max Verstappen hele goede vrienden zijn. Martin Garrix is een groot fan van Formule 1-en is bevriend met meerder coureurs. Hij is al vaker gespot met Lando Norris en Daniel Ricciardo. Het is niet toevallig dat deze coureurs ook goed bevriend zijn met Max Verstappen. Het is één klein cirkeltje waar vele bekende mensen bevriend met elkaar zijn. Martin Garrix deelde laatst een foto op Instagram om de kersverse wereldkampioen te feliciteren. Dat het Max Verstappen voor de tweede keer is gelukt maakt Martin Garrix enorm trots.

Nederland mag geluk spreken met dit gouden duo! Eentje staat bovenaan als beste DJ van de wereld en de ander is de beste F1-coureur van de wereld!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!