Wow: Deze foto van Jutta Leerdam in korset slaat in als een bom

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Meestal loopt Jutta Leerdam in haar sportpakje, maar dit keer heeft de blondine haar schaatskloffie ingeruild voor een wel héél strak korset…

Jutta Leerdam puilt uit superstrak topje

Bijna iedereen weet wel hoe goed Jutta Leerdam eruit ziet in haar favoriete kleding. Dit is namelijk of een heel strak schaatspakje of een nog strakker sportsetje. Het is natuurlijk logisch dat Jutta zoveel sportkleding draagt, want dat is nou eenmaal haar baan en grootste bezigheid. Gelukkig staat sportkleding Jutta ontzettend goed en is het geen straf om naar de blondine in deze kleding te kijken. Toch wil Jutta in haar privé leven ook graag wat andere kleding aan. En gelukkig voor haar volgers deelt Jutta ook daar graag foto’s van. Jutta heeft in haar vrije tijd stiekem een best spannende stijl. Zo blijkt ook wederom uit haar nieuwste twee foto’s. Bekijk ze hier. Op de twee foto’s is te zien dat Jutta een grijze broek aan heeft met hoge naaldhakken en een prachtig paars korset. Het korset zit heel strak om Jutta haar bovenlichaam heen. De kleur staat Jutta ook enorm goed in combinatie met haar lange blonde haren.

Jutta Leerdam geniet van warm drankje

Na een pittige training, of als Jutta Leerdam net wakker is, geniet de blondine graag van een lekker warm drankje. Natuurlijk ook niet gek met het koude weer. Het is wel duidelijk dat Jutta Leerdam een erg vrolijke meid is, zo ook op onderstaande video. Hier is Jutta gekleed in een zwart topje met een zwart sportbroekje. Uiteraard heeft de blondine haar signature eyeliner op.

Jutta Leerdam gaat los in haar eigen ‘club’

Het is volkomen logisch dat sporters zoals Jutta Leerdam niet wekelijks in de club staan. Tot groot verdriet van iedereen die hoopt de blondine eens met het uitgaan tegen te komen. Jutta zorgt namelijk heel goed voor haar en daar hoort laat naar bed gaan en stappen natuurlijk niet bij. Af en toe is Jutta te zien met een wijntje of cocktail, maar dit komt niet vaak voor. Nee, Jutta staat liever op de schaatsbaan of met haar sportclub in de gym. Op onderstaande video is Jutta druk met buitensporten. De blondine moet zichzelf wel warm kunnen houden tijdens haar training in de sneeuw dus ze doet extra hard haar best. Daaronder heeft ze het nummer Party Party gezet en ze grapt: “my kind of club”. Het is wel duidelijk wat Jutta daarmee bedoeld.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat indrukwekkende bergen zien

Jutta Leerdam uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar

Schaatster Jutta Leerdam pakt de ene naar de andere prijs tijdens schaatswedstrijden. Of de wedstrijden nou in Nederland worden gehouden of aan de andere kant van de wereld; Jutta presteert altijd goed. Nu Jutta zoveel prijzen op wedstrijden heeft gewonnen komt de blondine ook steeds meer in aanmerking voor andere awards. Zo is Jutta kort geleden uitgeroepen tot Westlands Sportvrouw van het jaar. Westland is de gemeente waar Jutta vandaan komt en waar ze geboren is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!