WOW: Davina Michelle heeft een compleet nieuwe look

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Davina Michelle kennen we allemaal als een blondine. Davina heeft haar blonde lokken nu echter ingeruild voor een hele andere kleur!

Davina Michelle heeft paars haar!

We kennen Davina Michelle allemaal als die zangeres met blonde lokken en een prachtige stem. Daar komt nu echter verandering in! Davina Michelle heeft namelijk besloten om haar blonde lokken in te ruilen voor paars met roze haar. Ze deelde haar nieuwe kapsel met haar volgers op Instagram.

De fans van Davina Michelle zijn lovend

En de Instagramvolgers van Davina Michelle zijn helemaal weg van haar nieuwe paars-roze kapsel. Zij prijzen de zangeres dan ook voor haar gewaagde kapselkeus. Het scheelt dat zo’n verschijning als Davina Michelle zo’n beetje met elke haarkleur wegkomt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🔮

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op

Lees ook: Davina Michelle durft geen ‘nee’ tegen de koning te zeggen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op.