Wow: Bloedmooie Joy Beune verleidt volgers met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niks is zo leuk als verrast worden met een nieuwe en vooral verleidelijke foto van schaatsster Joy Beune, aldus haar volgers.

Joy Beune is vaak een beetje het ondergeschoven kindje als we het over de vrouwelijke schaatsers hebben. Maar ook Joy behoort tot een van de knapste verschijningen op en naast het ijs. Dat bewijst ze maar weer met haar Instagram, waar ze de ene na de andere foto op zet om haar volgers te verleiden. En met deze foto is dat absoluut gelukt. Als je naar Joy kijkt op het mooie plaatje, dan kan je alleen maar ontzettend verliefd worden op de prachtige blondine. En laat dat nu precies haar plan geweest zijn. Met haar spannende looks houdt ze haar volgers betrokken. Die wachten namelijk in spanning op de volgende mooie foto die Joy de wereld in gooit.

Lees ook: Kjeld Nuis zet vriendin Joy Beune tijdelijk aan de kant op Olympische Spelen
Joy Beune is stiekem de echte knapste schaatsster van Nederland

Ga maar aan de kant Jutta, want Joy Beune is eigenlijk de echte knapste schaatsster van Nederland. Die conclusie kan je wel trekken wanneer je naar de verleidelijke foto’s kijkt die Joy op haar Instagram zet. Al die mooie plaatjes hebben één ding met elkaar gemeen. Dat is namelijk dat ze allemaal het prachtige van Joy een voor een goed uit laten komen. Joy heeft dan ook jaren getraind om haar in een absolute topconditie te krijgen en het is fijn dat haar volgers dat ook erkennen en waarderen. Onder elke foto volgt dan ook een zee aan opmerkingen die haar allemaal prijzen.
Joy wordt altijd overgeslagen

Toch wordt Joy altijd een beetje overgeslagen als men het heeft over de mooiste sporters van Nederland. Joy is misschien wat minder actief de aandacht aan het opzoeken, maar daardoor zou ze nog niet helemaal aan de zijlijn gezet moeten worden. Integendeel juist. Joy is een van de knappere sporters van ons land. Daarbij heeft ze ook nog eens een ongelooflijk leuke persoonlijkheid, dus zou je eigenlijk veel meer van haar willen zien.

Joy heeft keihard gewerkt voor haar goede conditie

Hoe Joy dan aan dat prachtige komt? Je raadt het al, dat is vanwege de zware trainingen waar de sporter zich aan onderwerpt. En die zijn niet mis. Joy is altijd wel ergens aan het sporten. Dat moet ook wel, want je kan niet mee blijven doen met de absolute top van het land, als je niet je conditie op peil houdt. Joy neemt het schaatsen dan ook uiterst serieus en traint vaak in opperste concentratie. Heel af en toe deelt ze wel eens een foto van haar trainingen. Dan kan je pas goed zien hoe hard de prachtige blondine eigenlijk werkt aan haar carrière en haar bloedmooie .

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!