Wow! Antoinette de Jong hint op beginnen fotoservice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Antoinette de Jong geeft haar volgers een voorproefje van wat mogelijk komen gaat. Gooit de schaatsster binnenkort video’s op een fotoservice?

Antoinette de Jong kennen we natuurlijk allemaal als een brave jongedame die puur gefocust is op het schaatsen. Echter lijkt niet alles van dit helemaal waar te zijn, want via Instagram deed de schaatsster een voorstel aan haar volgers. Gaat Antoinette de Jong binnenkort haar brood verdienen met een fotoservice? Dat zal voor een hoop vreugde zorgen bij haar publiek, en terecht..

Antoinette de Jong binnenkort te zien op fotoservice

Antoinette de Jong is natuurlijk altijd zo’n brave dame geweest. Mooie foto’s via Instagram delen, soms een beetje maar nooit té. Echter lijkt de schaatsster ook een totaal andere kant in zich te hebben, die haar volgers nog nooit hebben ondervonden. Via Instagram geeft ze een voorproefje, van deze uiterst kant van haarzelf. Ze kreeg een aantal vragen van haar volgers. Hier zat er één tussen, die na het antwoord van Antoinette de vreugde bij haar volgers een flink stuk heeft opgestookt. De schaatsster kreeg namelijk de vraag of ze liever haar brood zal verdienen met schaatsen, of door middel van een fotoservice op het web. In eerste instantie antwoordde Antoinette met schaatsen, maar toen leek ze zich de bedenken. Dus besloot ze nog even aan haar volgers te vragen; “Of beide!“. Hierna zette de schaatsster nog een poll in mekaar, waar mensen konden stemmen of ze een abonnement zouden nemen op deze fotoservice van Antoinette. Uiteraard stemde merendeel ja, dus dit zal de schaatsster gegarandeerd aan het denken hebben gezet. Zien we Antoinette binnenkort ook op een fotoservice verschijnen, of houdt de mooie dame het bij schaatsen?

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong toont indrukwekkend lijf in strakke sportbroek

Antoinette de Jong blikt terug op de dag van haar leven

Nu het nieuwe jaar is begonnen, hebben natuurlijk alle influencers en bekendheden hun woordje klaarliggen via sociale media. Ze moeten hun volgers natuurlijk wel het nieuwe jaar goed laten beginnen, en dan kan een bericht van hen niet ontbreken. Antoinette de Jong besloot ook zo’n soort bericht te plaatsen. Dit deed de schaatsster door middel van een video waarin ze terugblikt naar haar mooiste moment van 2022. Als allereerst zien we Antoinette die voor de camera aan het aftellen is. Zodra ze bij 0 is, zien we allerlei foto’s van haar bruiloft terug, die afgelopen zomer plaats heeft gevonden. Dit was overduidelijk de mooiste dag uit haar leven en deze zal ze nooit meer vergeten. Vandaar dat de schaatsster ook besluit om hem gewoon nóg een keer online te zetten. En aan het nummer onder de video te horen, was het duidelijk ‘The happiest year of her life“. Hopelijk mag Antoinette nog veel van dit soort dagen meemaken!

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong grijpt concurrente van achteren

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!