Word jij Maxime Meilands toetje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kerst staat voor de deur en dat betekent kerstballen, nepsneeuw, vreugde en liefde. Tenzij je achternaam Meiland is natuurlijk. Dan loop je alleen maar te schelden op een ‘grote k*t kerstboom’. De Meilandjes organiseren een kerstdiner. Daar kan jij ook na de feestdagen nog onderdeel van zijn, Maxime ziet lekkere mannen namelijk als een toetje van het leven.

Martien, the red nose Meiland

De Meilandjes nodigen fans uit op hun kasteel om samen kerst te vieren. Deze december kun je namelijk genieten van Kerst op Chateau Meiland. In vier afleveringen zie je Martien schelden tegen nep bomen en dronken worden van de glühwein.

Er komen namelijk wel achttien gasten langs bij de familie. En de voorbereiding van dit kerstdiner gaat op zijn Meilands gepaard met lief en leed. Ook tuigen ze tussendoor vast nog wel het huis op. Al is dat voornamelijk dochter Maxime haar taak. Versieren dat kan Maxime wel. Kerstbomen dan, want met de mannen wil het nog niet echt lukken.

Glühweinen weinen weinen

Zelf staat de realityster er nuchter in. Ze wacht niet op haar prins op het witte paard zegt prima zonder te kunnen. Een partner is volgens Maxime zoals een toetje bij een (kerst)diner: een lekker extraatje, maar niet per se noodzakelijk. Maar dat worden dan toch wel een paar hele koude kerstdagen voor de arme Maxime. Is er dan niemand die haar warm houd deze feestdagen?

Ongetwijfeld, want er zullen vast heel wat mannen klaar staan om deze sexy vrouw gezelschap te houden. De jonge MILF leest op sociale media veel reacties en ziet dat er veel gesproken wordt over haar liefdesleven. Vooral van mannen krijgt ze veel aandacht. Misschien dat Maxime toch wat vaker in haar DM’s moet duiken, want een echt kerstdiner is niet compleet zonder een overheerlijk toetje.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Kerstspecial als datingshow?

Misschien zit Maxime haar nieuwe vlam wel tussen de achttien mysterieuze gasten. Volgens Montana, een van de andere Meilandjes, kunnen mensen rekenen op veel drama en ellende, zoals je dat gewend bent. Wat voor drama dat is, laat ze zich niet over uit.

Één ding is zeker: een Fransman wordt het in ieder geval niet. “Die Franse mannen zijn allemaal zo klein. Daar val ik helemaal niet op. Nee hoor, doe mij maar gewoon lekker blond met sproeten.”

MarTIEN, NEGEN, ACHT..

Met andere woorden, Nederlandse mannen: boek dat ticket naar Frankrijk. Ook al haar je de kerstspecial van de Meilandjes niet; na het korte seizoen is er op Oudejaarsavond ook nog een special, waarin verschillende BN’ers hun favoriete afleveringen afgaan.

Maxime Meiland sluit dus met een hoogtepunt je jaar af, zelfs als je niet het nieuwe scharrel van de kasteeldochter bent. Je krijgt genoeg Maxime in je smoel gedrukt de komende tijd. Dat is toch een heerlijk toetje van het jaar!?

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...