Word jij Maxime Meilands toetje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kerst staat voor de deur en dat betekent kerstballen, nepsneeuw, vreugde en liefde. Tenzij je achternaam Meiland is natuurlijk. Dan loop je alleen maar te schelden op een ‘grote kerstboom’. De Meilandjes organiseren een kerstdiner. Daar kan jij ook na de feestdagen nog onderdeel van zijn, Maxime ziet lekkere mannen namelijk als een toetje van het leven.

Martien, the red nose Meiland

De Meilandjes nodigen fans uit op hun kasteel om samen kerst te vieren. Deze december kun je namelijk genieten van Kerst op Chateau Meiland. In vier afleveringen zie je Martien schelden tegen nep bomen en dronken worden van de glühwein.

Er komen namelijk wel achttien gasten langs bij de familie. En de voorbereiding van dit kerstdiner gaat op zijn Meilands gepaard met lief en leed. Ook tuigen ze tussendoor vast nog wel het huis op. Al is dat voornamelijk dochter Maxime haar taak. Versieren dat kan Maxime wel. Kerstbomen dan, want met de mannen wil het nog niet echt lukken.

Glühweinen weinen weinen

Zelf staat de realityster er nuchter in. Ze wacht niet op haar prins op het witte paard zegt prima zonder te kunnen. Een partner is volgens Maxime zoals een toetje bij een (kerst)diner: een lekker extraatje, maar niet per se noodzakelijk. Maar dat worden dan toch wel een paar hele koude kerstdagen voor de arme Maxime. Is er dan niemand die haar warm houd deze feestdagen?

Ongetwijfeld, want er zullen vast heel wat mannen klaar staan om deze vrouw gezelschap te houden. De jonge MILF leest op sociale media veel reacties en ziet dat er veel gesproken wordt over haar liefdesleven. Vooral van mannen krijgt ze veel aandacht. Misschien dat Maxime toch wat vaker in haar DM’s moet duiken, want een echt kerstdiner is niet compleet zonder een overheerlijk toetje.

Kerstspecial als datingshow?

Misschien zit Maxime haar nieuwe vlam wel tussen de achttien mysterieuze gasten. Volgens Montana, een van de andere Meilandjes, kunnen mensen rekenen op veel drama en ellende, zoals je dat gewend bent. Wat voor drama dat is, laat ze zich niet over uit.

Één ding is zeker: een Fransman wordt het in ieder geval niet. “Die Franse mannen zijn allemaal zo klein. Daar val ik helemaal niet op. Nee hoor, doe mij maar gewoon lekker blond met sproeten.”

MarTIEN, NEGEN, ACHT..

Met andere woorden, Nederlandse mannen: boek dat ticket naar Frankrijk. Ook al haar je de kerstspecial van de Meilandjes niet; na het korte seizoen is er op Oudejaarsavond ook nog een special, waarin verschillende BN’ers hun favoriete afleveringen afgaan.

Maxime Meiland sluit dus met een hoogtepunt je jaar af, zelfs als je niet het nieuwe scharrel van de kasteeldochter bent. Je krijgt genoeg Maxime in je smoel gedrukt de komende tijd. Dat is toch een heerlijk toetje van het jaar!?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!