WK vrouwenvoetbal is begonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lieke Martens WK vrouwenvoetbal

Eén blik op onze ‘Oranje Leeuwinnen’, en je bent meteen liefhebber!

Gisteravond is in Frankrijk het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen begonnen. Dat is, al helemaal vergeleken met vorige edities, een big deal in Nederland. Versierde huizen, spaaracties bij de supermarkt, uitverkochte uitzwaaiwedstrijden: vrouwenvoetbal leeft, en écht niet alleen onder kinderen en vrouwen!

Dinsdag 11 juni spelen ‘we’ onze eerste wedstrijd. Heb je ze nog nooit in actie gezien? Schakel dan om 15.00 in. We verzekeren je dat één blik op onze leuke Leeuwinnen genoeg is om liefhebber te worden!

Net als het team, moet je natuurlijk ook zelf goed voorbereid aan zo’n toernooi beginnen. Maak daarom van tevoren vooral grondig kennis met een aantal van onze sterspelers: Lieke Martens, Daniëlle van de Donk, Jackie Groenen, Sherida Spitse, Kika van Es, Vivianne Miedema en Jill Roord. Wie de wedstrijden via de NOS volgt, zal ook regelmatig een glimp opvangen van Anouk Hoogendijk, die als analist aanschuift.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten