WK vrouwenvoetbal is begonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lieke Martens WK vrouwenvoetbal

Eén blik op onze ‘Oranje Leeuwinnen’, en je bent meteen liefhebber!

Gisteravond is in Frankrijk het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen begonnen. Dat is, al helemaal vergeleken met vorige edities, een big deal in Nederland. Versierde huizen, spaaracties bij de supermarkt, uitverkochte uitzwaaiwedstrijden: vrouwenvoetbal leeft, en écht niet alleen onder kinderen en vrouwen!

Dinsdag 11 juni spelen ‘we’ onze eerste wedstrijd. Heb je ze nog nooit in actie gezien? Schakel dan om 15.00 in. We verzekeren je dat één blik op onze leuke Leeuwinnen genoeg is om liefhebber te worden!

Net als het team, moet je natuurlijk ook zelf goed voorbereid aan zo’n toernooi beginnen. Maak daarom van tevoren vooral grondig kennis met een aantal van onze sterspelers: Lieke Martens, Daniëlle van de Donk, Jackie Groenen, Sherida Spitse, Kika van Es, Vivianne Miedema en Jill Roord. Wie de wedstrijden via de NOS volgt, zal ook regelmatig een glimp opvangen van Anouk Hoogendijk, die als analist aanschuift.

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.