WK vrouwenvoetbal is begonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lieke Martens WK vrouwenvoetbal

Eén blik op onze ‘Oranje Leeuwinnen’, en je bent meteen liefhebber!

Gisteravond is in Frankrijk het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen begonnen. Dat is, al helemaal vergeleken met vorige edities, een big deal in Nederland. Versierde huizen, spaaracties bij de supermarkt, uitverkochte uitzwaaiwedstrijden: vrouwenvoetbal leeft, en écht niet alleen onder kinderen en vrouwen!

Dinsdag 11 juni spelen ‘we’ onze eerste wedstrijd. Heb je ze nog nooit in actie gezien? Schakel dan om 15.00 in. We verzekeren je dat één blik op onze leuke Leeuwinnen genoeg is om liefhebber te worden!

Net als het team, moet je natuurlijk ook zelf goed voorbereid aan zo’n toernooi beginnen. Maak daarom van tevoren vooral grondig kennis met een aantal van onze sterspelers: Lieke Martens, Daniëlle van de Donk, Jackie Groenen, Sherida Spitse, Kika van Es, Vivianne Miedema en Jill Roord. Wie de wedstrijden via de NOS volgt, zal ook regelmatig een glimp opvangen van Anouk Hoogendijk, die als analist aanschuift.

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten