WK vrouwenvoetbal is begonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lieke Martens WK vrouwenvoetbal

Eén blik op onze ‘Oranje Leeuwinnen’, en je bent meteen liefhebber!

Gisteravond is in Frankrijk het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen begonnen. Dat is, al helemaal vergeleken met vorige edities, een big deal in Nederland. Versierde huizen, spaaracties bij de supermarkt, uitverkochte uitzwaaiwedstrijden: vrouwenvoetbal leeft, en écht niet alleen onder kinderen en vrouwen!

Dinsdag 11 juni spelen ‘we’ onze eerste wedstrijd. Heb je ze nog nooit in actie gezien? Schakel dan om 15.00 in. We verzekeren je dat één blik op onze leuke Leeuwinnen genoeg is om liefhebber te worden!

Net als het team, moet je natuurlijk ook zelf goed voorbereid aan zo’n toernooi beginnen. Maak daarom van tevoren vooral grondig kennis met een aantal van onze sterspelers: Lieke Martens, Daniëlle van de Donk, Jackie Groenen, Sherida Spitse, Kika van Es, Vivianne Miedema en Jill Roord. Wie de wedstrijden via de NOS volgt, zal ook regelmatig een glimp opvangen van Anouk Hoogendijk, die als analist aanschuift.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...