WIN: Gratis kaarten voor Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tom Cruise is terug met het nieuwste deel in de Mission: Impossible-reeks. Zin in een avondje vol leipe stunts, achtervolgingsscènes en explosies? En dat volledig gratis?

Met pensioen? De inmiddels 61-jarige Tom Cruise moet er nog lang niet aan denken! Hij speelt al sinds zijn jonge jaren in de vetste actiefilms, en gaat met Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 (een hele mond vol) vrolijk verder waar hij gebleven was. Topvermaak dus! En daar kan jij gratis bij zijn!

Waar gaat Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 over?

In MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING PART ONE beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One draait vanaf 13 juli in de bioscoop

Gratis kaarten winnen voor Mission: Impossible – Dead Reckoning part 1

Goed nieuws! Op Mannenzaken.nl mogen we 4 x 2 gratis kaarten weggeven voor deze langverwachte actiefilm. Een avondje uit is nóg leuker op andermans kosten, toch? Stuur ons snel een mailtje op info [at] mannenzaken.nl en wie weet ploffen die tickets binnenkort op jouw deurmat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!