Win: Gratis kaarten voor horrorfilm The Exorcist: Believer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Exorcist, één van de bekendste horrorfilms ooit, heeft een nieuwe sequel! Zin in een nostalgisch avondje griezelen? Lees dan snel verder…

Het is bijna vijftig jaar geleden dat The Exorcist, één van de meest beruchte horrorfilms uit de geschiedenis, in première ging. Bovendien worden de dagen donkerder, en viert de wereld binnenkort weer Halloween. Een perfecte gelegenheid om grafschennis te plegen dus: deze beroemde horrorfranchise werd opgegraven om een sequel uit te brengen! The Exorcist: Believer komt binnenkort naar de Nederlandse bioscopen, en daar kan jij gratis kaarten voor winnen!

Waar gaat The Exorcist: Believer over?

Sinds zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet Victor Fielding (de voor een Oscar® genomineerde Tony-winnaar Leslie Odom, Jr.; One Night in Miami, Hamilton) hun dochter Angela (Lidya Jewett, Good Girls) in zijn eentje zien groot te brengen. Maar als Angela en haar vriendinnetje Katherine (nieuwkomer Olivia Marcum) in het bos vermist raken en pas na drie dagen weer opduiken zonder dat ze enig idee hebben wat er met hen gebeurd is, leidt dat tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Daarom zoekt hij zijn toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil.

Voor het eerst sinds 1973 kruipt Oscar® -winnares Ellen Burstyn weer in haar iconische rol als Chris MacNeil, een actrice die blijvend is veranderd na wat er vijf decennia geleden met haar dochter Regan is gebeurd.

The exorcist

The Exorcist: Believer draait vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscopen

Win gratis kaarten voor The Exorcist: Believer

Ben je heelhuids door bovenstaande trailer heen gekomen? Dan ben je sowieso klaar om The Exorcist: Believer in de bioscoop te zien! Op Mannenzaken mogen we gratis kaarten weggeven voor deze herrezen horrorklassieker. Meedoen is simpel: stuur ons snel een mailtje op info [at] mannenzaken.nl, en wellicht kruipen deze tickets binnenkort achterstevoren door je brievenbus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!