Win: Gratis bioscoopkaarten voor Killers of the Flower Moon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Legendarische filmmaker Martin Scorsese heeft na hits als Goodfellas, The Departed en The Wolf of Wall Street weer een meesterlijke film klaar: Killers of the Flower Moon, met o.a. Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. We hoeven jou waarschijnlijk niet te vertellen dat je deze écht niet mag missen!

Martin Scorsese heeft het zelf al min of meer aangekondigd: er gaan niet heel veel films meer van hem verschijnen. Heeft natuurlijk met leeftijd te maken. Voor de glorie hoeft deze legendarische regisseur het echter ook niet meer te doen. Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt, en ook zijn nieuwste film Killers of the Flower Moon wordt al voor meerdere Oscars getipt. Een spannend verhaal, een cast die uit elkaar knalt van de starpower, en één van de beste regisseurs ooit – zo’n film moet je gezien hebben. En wij mogen gratis kaarten weggeven! Lees snel verder dus!

Waar gaat Killers of the Flower Moon over?

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan, die door manipulatie, afpersing en diefstal de Osage zo veel mogelijk geld afhandig maakten en ze daarna vermoordden. Killers of the Flower Moon is een meeslepende misdaadsaga waarin echte liefde het pad kruist van laaghartig verraad, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat wordt verteld aan de hand van de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (Lily Gladstone). De film kent tevens rollen voor Robert De Niro en Jesse Plemons en wordt geregisseerd door Oscarwinnaar Martin Scorsese naar een scenario van Eric Roth en Martin Scorsese, gebaseerd op de bestseller van David Grann.

Killers of the Flower Moon is een productie van Apple Studios in samenwerking met Imperative Entertainment, Sikelia Productions en Appian Way. Producenten zijn Martin Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas en Daniel Lupi, Uitvoerend producenten zijn Leonardo DiCaprio, Rick Yorn, Adam Sommer, Marianne Bower, Lisa Frechette, John Atwood, Shea Kammer en Niels Juul.

Killers of the Flower Moon draait vanaf 19 oktober in de Nederlandse bioscopen

Win Gratis Kaarten voor Killers of the Flower Moon

Zin om deze topfilm in de bioscoop te checken? Dan komt het voor jou ontzettend goed uit dat Mannenzaken gratis kaarten weg mag geven! Zo ding je mee: stuur ons een mailtje op info [at] mannenzaken.nl, en wie weet ploffen die kaarten binnenkort op jouw deurmat. Succes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...