Win: Gratis bioscoopkaarten voor IF (Imaginary Friends)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat als denkbeeldige vriendjes levensecht blijken te zijn? In de nieuwe film IF (Imaginary Friends) zien we hoe Ryan Reynolds zich staande houdt in een wereld vol (on)zichtbare krankzinnige figuren…

Soms is het ook gewoon lekker om op een vrije weekenddag naar een onschuldige film te gaan. Verstand op nul, geen zware onderwerpen aan je hoofd en lekker lachen met een bak popcorn erbij. Zeker als je naar een film kan met een sterrencast! Dus: als je even niet weet wat je met de kids aanmoet, of tussen alle horror- en actiefilms gewoon een keertje lekker ontspannen wil genieten van een feel good-film, is dit jouw kans! Lees snel verder hoe je kaarten kunt winnen voor familiefilm IF!

Waar gaat IF over?

IF (Imaginary Friends), die ook in de Nederlands gesproken versie wordt uitgebracht onder de titel Fantasievriendjes, is een film van schrijver en regisseur John Krasinski over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten IF’s weer samen te brengen met hun kinderen. In IF zijn Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw te zien. Daarnaast spreken onder andere Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell de stemmen in van de prachtige en unieke wezens die de rijke fantasie van kinderen weerspiegelen.

IF draait vanaf 16 mei in de Nederlandse bioscopen!

Kaarten winnen voor IF?

Wil jij kans maken op gratis bioscoopkaarten voor IF? Stuur ons dan snel een mailtje op info [at] mannenzaken.nl. Wie weet komen de tickets, mét een speciale verrassing, dan binnenkort jouw kant op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...