Win: Gratis bioscoopkaarten voor Drive-Away Dolls

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Scenarioschrijver Ethan Coen is terug met een heerlijke dolkomische roadmovie! Zin om gratis uit de bocht te vliegen met Drive-Away Dolls? Check dan snel verder…

Eens in de zoveel tijd komen de Coen-broers (of in dit geval één van de Coen-broers) met een nieuwe film. Wie deze fantasierijke schrijvers een beetje kent, weet dat dit vuurwerk gaat opleveren in de bioscoop. Deze keer word je meegenomen op een bizarre road trip met Drive-Away Dolls; een heerlijke film met een sterrencast waar je ú tegen zegt.

Waar gaat Drive-Away Dolls over?

In deze humoristische film, geschreven door Ethan Coen en Tricia Cooke, maken we kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden. Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

Kans maken op gratis kaarten voor Drive-Away Dolls

Wil jij meedingen naar gratis kaarten voor Drive-Away Dolls? Stuur snel een mailtje naar info [at ] mannenzaken.nl, en wie weet ploffen die tickets binnenkort op jouw deurmat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!