Win: Gratis bioscoopkaarten voor Despicable Me 4

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met hete temperaturen is het heerlijk om in de zomer even de bioscoop in te kunnen vluchten! Met Despicable Me 4 kan je je oververhitte kids ook een paar uurtjes stil krijgen. Win-win dus!

We mogen kaarten weggeven voor één van de grootste filmhits van deze zomer! Despicable Me (in Nederland soms ook Verschrikkelijke Ikke genoemd) trekt al jaren miljoenen mensen over de hele wereld richting de bioscoop. Ook deze zomer ligt er weer een nieuw deel klaar waar je gerust met de hele familie naartoe kunt. En als je dan ook nog een paar kaartjes gratis krijgt, scheelt dat al een hoop. Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken!

Waar gaat Despicable Me 4 over?

Gru is een echte familieman geworden! De kale slechterik met klein hartje is inmiddels vader van vier, en heeft het zwaar met z’n nieuwe baby. Tegelijkertijd wordt z’n leven zuur gemaakt door ontsnapte schurk Maxime Le Mal. Meer van hetzelfde? Dat is in het geval van Despicable Me helemaal niet erg. Zeker als je (net als velen met jou) stiekem een zwak hebt voor minions!

Gru en zijn familie keren terug in Despicable Me 4 met stemrollen voor o.a. Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy). Will Ferrell en Sofia Vergara spreken de stemmen in van Gru’s nieuwe vijanden Maxime le Mal en Valentina.

Despicable Me 4 draait vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen

Kaarten winnen voor Despicable Me 4?

Meedoen is ontzettend simpel: stuur ons een mailtje op info [at] mannenzaken.nl. De gelukkige winnaars krijgen hun kaartjes bezorgd met de post, dus laat ook je adres even achter in de mail. Succes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!