Wilfred Genee verleidt Sam Hagens en Rutger Castricum tot delen van vakgeheimen (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wilfred Genee vraagt Sam Hagens en Rutger Castricum naar vakgeheimen en er kwamen uiteindelijk wel wat geheimen uit!

Sam Hagens en Rutger Castricum waren recent allebei te gast bij Vandaag Inside. Na deze aflevering was Wilfred Genee achter de schermen met de twee voor een aflevering van In De Wandelgangen. Hij had een erg interessante vraag die hij toen stelde. Want de presentator wilde er namelijk achter komen wie Sam en Rutger ‘slecht’ vinden in hun vak. Vragen zoals dit horen natuurlijk niet gesteld te worden en helemaal niet op camera! Je zou denken dat er dan geen antwoord komt, maar uiteindelijk bleef Wilfred er maar op hameren. Rutger gooide toen toch iemand voor de bus. Elodie Verweij was de ongelukkige die werd genoemd. Zoiets kan eigenlijk niet op TV, maar het is toch gebeurd. Kijk hieronder voor de video!

Het doel van Vandaag Inside

Bij Vandaag Inside houden ze je op de hoogte van het laatste nieuws. Een tijdje geleden hadden Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen het vooral over voetbal, voordat het Vandaag Inside werd genoemd. Nu is het wel wat anders en bespreken ze heel veel verschillende dingen. Vaak zijn er toch weer meningsverschillen en komt er een discussie aan tafel, maar die zijn natuurlijk leuk om te zien. Johan Derksen kan regelmatig wel iets uitspreken wat hij dan achteraf beter niet had kunnen doen. Maar dat maakt hem allemaal niks uit en hij blijft lekker doen wat hij wilt doen!

Meer zien van Vandaag Inside

Wil je nou meer zien van het programma Vandaag Inside. Dat kan! Neem dan even een kijkje op hun Instagrampagina! Hier plaatsten ze allerlei dingen, zoals fragmenten van de uitzendingen. Maar ook presenteren ze van tevoren soms welke gast er komt die avond en exclusieve beelden achter de schermen. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!