Wilfred Genee schijnt licht op verrassende relatie tussen Merel Ek en véél oudere voetbalcoach (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk.nl

Merel Ek en Dick Advocaat hebben volgens Wilfred Genee een bijzondere verhouding. Zo zou Merel Ek een enorme obsessie hebben voor Dick…

Merel Ek heeft voorliefde voor Dick Advocaat

”Hé wat is dat nou eigenlijk tussen jullie, leg eens uit Merel”, vraagt Genee zich ineens af. ”Wat is jouw enorme obsessie voor Dick?”, voegt hij eraan toe. Merel schiet in de lach en vindt dat het eng klinkt op de manier waarop Genee dit vertelt. ”Ik vind Dick gewoon een hartstikke leuke en aardige man”, beweert de knappe journaliste. Dick komt vrijwel direct een met een compliment naar Merel over haar prestaties en zonder dat er op gereageerd kan worden, komt Genee er weer tussen. ”Dus op jouw verjaardag moeten we eigenlijk wat regelen met Dick?” Merel ziet echter de bui alweer hangen en denkt dat het team weer bijzondere dingen voor haar gaat regelen. ”Wij doen toch nooit gekke dingen?”, vraagt Genee op een sarcastische toon.

Dick Advocaat kan lachen om ordinaire grappen tijdens Vandaag Inside

Wilfred is uiterst nieuwsgierig naar wat voetbalcoach Dick Advocaat vind van de ordinaire grappen die soms voorbij vliegen in de uitzendingen van VI. ”Ik ga meestal even naar achter dan, weet ik even niet wat ik moet lachen”, antwoordt Advocaat. Hij kan er soms om lachen zegt hij, maar hij vindt het zo nu en dan ook echt te ver gaan. Daarna vraagt Genee of ditzelfde geldt voor Merel: ”want jij bent zelf ook super ordinair geworden”. ”Jij doet zelf ook de meest verschrikkelijke dingen”, voegt Genee eraan toe. Ze vindt dat het af en toe echt te ver gaat en dat ze denkt ‘waar gaat dit heen?’. Vooral als ze bijvoorbeeld de volgende dag weer iemand moet interviewen waar de dag ervoor nog onsmakelijke teksten over zijn verkondigd.

Dick Advocaat showt dansmoves tijdens In de Wandelgangen

De bondscoach van Curaçao, Dick Advocaat, heeft beloofd dat hij zal gaan dansen zodra het team zich kwalificeert voor het WK. Achter de schermen bij Vandaag Inside geeft hij alvast een voorproefje van wat men kan verwachten. Merel gaat helemaal stuk en danst nog even kort met de oudere coach.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.