Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Geraldine Kemper weet alles van sauna’s

De Grote Vooroordelen Show is een podcast waar Geraldine Kemper en Gwen van Poorten het wekelijks over allerlei ‘gênante’ onderwerpen hebben. In de podcast hebben de twee dames het over naar de sauna gaan en hier weet Geraldine verdomd veel over te vertellen. Ze vertelt uitgebreid over hoe opgieting werkt, en andere activiteiten die je kan doen. De blondine vertelt ook naar welke sauna ze op regelmatige basis heen gaat. Ze vindt het heerlijk! Op de dagen dat het bad dag is, zal je haar echter absoluut niet treffen in de sauna. De bad dag is vaak één dag in de week waarop het toegestaan is om te dragen en daar is Geraldine niet zo van, ze wil zich lekker vrij voelen!

De sauna waar je Geraldine Kemper kan tegenkomen

In welke sauna kun je Geraldine dan vinden? In de podcast vertelt ze dat haar favoriete sauna Fort Resort Beemster is, gelegen in Zuidoostbeemster. Dus wil jij de kans vergroten om Geraldine Kemper tegen te komen? En dan niet zomaar een plek, maar in de sauna? Dan weet je nu naar welke sauna je moet gaan!
Geraldine Kemper in mini

Geraldine Kemper weet van geen ophouden en deelt weer een ontzettend lekker kiekje. Ze is op een prachtig strand ergens in het buitenland met een kraakheldere zee, maar ze weet de aandacht weer volledig naar zich toe te trekken. Die achtergrond is leuk, maar Geraldine geposeerd in met haar prachtige lach… daar raakt ze een gevoelige snaar mee. Ze heeft een prachtig , een ontzettend leuk karakter en serieuze blik dat weer heel verleidelijk is. Hieronder zie je haar foto. Ze weet goed hoe ze haar volgers blij kan maken met die prachtige foto’s van haar. Haar Instagram profiel staat er helemaal vol mee. Dus volg je haar nog niet op dit moment? Ga dan eens een kijkje nemen, want het is een geweldige vrouw.

Gwen van Poorten zoent ex van Geraldine Kemper

In de podcast komt Gwen uit met het verhaal dat ze in het verleden met de ex van Geraldine heeft gezoend. Gwen werd onder druk gezet door een vriendin dat ze het moest vertellen tegen Geraldine. Dit was in de periode gebeurd dat de dames samen een actieve rol hadden in het programma  en op BNN VARA. Op dat moment kenden ze elkaar helemaal niet goed en dat maakte het erg moeilijk voor Gwen om dit te vertellen. De brunette hield hier een naar gevoel aan over. Ondanks de druk van Gwen’s vriendin heeft ze het tot de podcast voor haar gehouden. Geraldine vertelt dat dit achteraf gezien ook maar beter was. Ze heeft namelijk tot op heden de langste relatie gehad met de betreffende ex. Geraldine is heel benieuwd hoe goed Gwen haar ex vond zoenen, maar daar weet ze dus niks meer van. Geraldine heeft een hele hoop exen en Gwen onthult het geheim dat ze op het moment één van die exen wel ziet zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.