Wil je ‘actie’ op Big Brother-slaapzaal zien? Let op duimpjes!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is voor Big Brother-bewoners niet meer mogelijk om samen ‘stiekem’ een avontuurtje te beleven. Dat maakt het voor de kijker wél makkelijker…

Wat gebeurt daar onder de lakens? Van dat probleem gaan kijkers van dit seizoen van Big Brother geen last hebben! Er zijn namelijk strenge regels opgesteld op het gebied van wederzijdse toestemming als het gaat om nachtelijke avontuurtjes. We gaan dit seizoen daarom extreem goed op opgestoken duimpjes letten! Liese Luwel en haar medebewoners zijn gewaarschuwd…

Lees ook: Liese Luwel (28) van Big Brother gaat voor de winst

Big Brother-regel: duim omhoog = gaan met die banaan!

Volgens de nieuwe regels van Big Brother, die in veel landen aangenomen zijn nadat er in de Spaanse versie van de realityshow een grote rel ontstond aangezien twee bewoners bezig waren, maar het niet duidelijk was of de dame wel toegestemd had. Zulke problemen willen de producers natuurlijk vermijden in de toekomst, dus is er een duidelijk signaal voor wederzijdse toestemming bepaald: steek je duim omhoog richting de camera, dan weet iedereen meteen dat beide partijen ook echt ‘zin’ hebben. Dit betekent voor de kijker ook dat er voortaan niet meer ouderwets gezocht moet worden naar ‘actie’ op de slaapzalen, zoals op de foto hierboven. Let gewoon op die opgestoken duimpjes, dan weet je dat je goed zit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!