Wierd Duk weet het zeker: dit is de allerbeste sidekick van Vandaag Inside (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wierd Duk laat iedereen weten wie nu precies de allerbeste sidekick is van Vandaag Inside. Zijn antwoord had niemand zien aankomen!

Bij ”In de Wandelgangen” hebben de drie mannen veel gedeeld met iedereen! We zien Bas Nijhuis, Wierd Duk en Wilfred Genee praten met elkaar over veel interessante onderwerpen. De drie beginnen over de wedstrijd die Nederland heeft gespeeld tegen Polen. Ze vonden allemaal dat Nederland goed had gespeeld. Wierd denkt dat Nederland best wel zou kunnen winnen, maar volgens Johan Derksen is dat heel anders. Die denkt dat Nederland helemaal niets gaat winnen en het niet ver gaat schoppen, maar volgens Wilfred is dat gewoon hoe Johan in elkaar zit. Hij denkt nu eenmaal erg negatief.

Dan gaat het onderwerp ergens anders naartoe, namelijk naar dat als je geen lol hebt in wat je doet, je snel gewoon iets anders moet gaan doen. Wilfred merkt dan ook aan zichzelf dat hij de laatste tijd echt nog steeds met veel plezier zijn auto instapt om te gaan werken. Bas Nijhuis deelt dan dat hij soms wel een moment heeft dat hij even inzakt. Vooral omdat de andere mannen elkaar meer spreken, of echt helemaal op elkaar ingaan. Als Bas dan iets wil reageren, komt Johan steeds met commentaar en Wilfred vond het ook lastig om de hele tijd te onderbreken, zodat Bas zijn woordje kon doen. Wierd zegt dan dat hij dat helemaal niet in de gaten heeft gehad en schrikt er best wel van! Maar gelukkig is het verder geen probleem geweest in de uitzending.

Wierd Duk verklapt wie de beste sidekick is bij Vandaag Inside

Dan springt het onderwerp naar iets behoorlijk interessants. Wilfred Genee vraagt namelijk aan Wierd Duk wie hij nu de beste gast vindt bij Vandaag Inside. Wierd zegt daarop: “Een van de beste gasten, nou, ik vind Rutger eigenlijk gewoon heel goed. Altijd, elke situatie waar hij zit, is hij gewoon goed.” Hij heeft het natuurlijk over Rutger Castricum, die best vaak te gast is bij Vandaag Inside en ook veel te zien was bij de Oranjezomer en de Oranjezondag.

Verder zegt Wierd dat hij denkt dat veel mensen Rutger irritant vinden, maar hij vindt dat dus niet! Verder zeggen Wierd en Bas Nijhuis dat ze ook Hélène Hendriks altijd top vinden om te zien. Daarna noemt Wilfred een hele lijst aan mensen die te gast komen bij Vandaag Inside. Op het laatste moment van ”In de Wandelgangen” deelt Wierd nog wat. Hij heeft het enorm leuk gevonden om bij Vandaag Inside te mogen aansluiten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!