Wie wordt onze nieuwe bondscoach?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Even geen battle tussen bekende vrouwen deze week. Er staat iets véél belangrijkers op het spel op dit moment: ons succes op het komende Europees Kampioenschap voetbal van 2021. Ronald Koeman is op de trein naar Barcelona gestapt, waardoor ‘wij’ met een stuurloos Nederlands Elftal zitten nu. Wie moet onze nieuwe bondscoach worden?

Jaag altijd je dromen na. Zeker als je bijna tegen de pensioenleeftijd aanzit. We nemen Ronald Koeman dus weinig kwalijk voor het kiezen voor zijn droomclub Barcelona. We hebben namelijk veel aan de man te danken: zonder hem zat Oranje het komende jaar vermoedelijk met een lege agenda. Hoe we het komende toernooi zonder onze blonde wonderdokter gaan overleven? Met de juiste man aan het roer! Wie moet volgens jou Koeman op gaan volgen?

[poll id=”53″]

Giovanni van Bronckhorst

De laatste successen van Giovanni van Bronckhorst werden een paar jaar geleden bij Feyenoord behaald. Na een tussenjaartje streek hij neer in China bij Guangzhou. Daar gaat het op dit moment niet zo heel lekker. Of hij net als Koeman ‘op de trein’ zal stappen richting Oranje? Lijkt ons een leukere klus dan zijn huidige!

Frank de Boer

Frank de Boer wordt door velen nog altijd gezien als een onervaren trainer, maar je vergeet bijna dat hij Ajax drie jaar op rij naar het kampioenschap coachte. Kan bijna geen geluk zijn, toch? Hoewel zijn laatste jaren als coach vooral getekend worden door nederlagen en ontslag, zal er toch nog ergens iets van die oude succescoach in hem zitten?

Louis van Gaal

Niet geschoten is altijd mis. Hoewel Louis van Gaal zijn meest legendarische prestaties met Oranje waarschijnlijk al behaald heeft, zouden we gek zijn om de trainer in ruste niet toch te benaderen voor deze tijdelijke klus. Al is het alleen voor één eindtoernooi. Of de magie van Brazilië nog aanwezig is? Maar een manier om daarachter te komen…

Phillip Cocu

Na zijn succesvolle jaren bij PSV zocht Phillip Cocu het internationale podium op. Eerst bij Turkse grootmacht Fenerbahce, daarna bij het kleine Engelse Derby County. De glans ontbreekt nog een beetje. Oranje komt als geroepen dus!

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Gerelateerde berichten