Wie wordt na Maan de Steenwinkel de volgende scharrel van Marco Borsato?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is er na Iris de Hond en Maan de Steenwinkel het volgende slachtoffer in de liefdesperikelen van zanger Marco Borsato? Ze zit misschien wel tussen de volgende vrouwen. 

Marco Borsato heeft een moeilijke periode achter de rug. Hoewel hij dacht dat zijn huwelijk Voor Altijd en Mooi zou blijven, was het in Een Moment zomaar ineens Voorbij. Waarom? Omdat hij tegen Iris HondJe Hoeft Niet Naar Huis Vannacht” had gezegd. En nadat hij haar zijn Wit Licht had gegeven zei Marco vervolgens tegen Maan de Steenwinkel “Kom maar bij mij”. Dat laatste was nog even extra pijnlijk, aangezien hij Maan coachte voor The Voice of Holland. En toen De Waarheid uitkwam werd het gauw pijnlijk. Want inmiddels is hij Alles Kwijt. Leontien wees hem de deur en zei “Ik Leef Niet Meer Voor Jou” en sindsdien is Marco zo vrij als een vogel. En hoewel Marco en Leontien zich lijken te verzoenen verliest een vos wel zijn haren, maar nooit zijn streken. Dus het is wachten op wie de volgende scharrel van de zanger wordt.

Lees ook: Marco en Leontien Borsato beleven wilde nacht

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Borsato (@borsato)

De kandidaten

Natuurlijk kan Marco met een beetje proberen bijna elke vrouw krijgen die hij wilt. Natuurlijk heeft zijn imago een klein deukje opgelopen, maar de casanova weet nog steeds wel menig hart te veroveren. Maar wie zou dan toch de volgende op zijn wensenlijstje zijn? Mogelijke kandidaten zijn Gwen van Poorten, Geraldine Kemper en natuurlijk Maan de Steenwinkel. Want sommige dingen zijn toch leuker de tweede keer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Zen met Gwen

Marco weet, als hij een nieuwe bladzijde wilt omslaan in zijn leven dan zal hij het over een andere boeg moeten gooien. En dat betekent meer rust, minder vrijzinnig en een meer volwassen kijk op het leven. En wie beter om hem daarmee te helpen dan Gwen van Poorten? Gwen is de zelf gekroonde koningin van de meditatie en kan Marco dus prima helpen met zijn metamorfose. Bijkomende voordelen zijn dat Gwen met al die yoga, nogal lenig is geworden en dat ze lekker vrij van geest is. Een luchtig type, zowel in haar denken als in haar kleding, die soms bijna van haar af lijkt te vallen. Een prima match voor de losbandige Marco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Lekker Gek met Geraldine

Maar het kan natuurlijk zo zijn dat Marco helemaal geen zin heeft in meer rust. Dan is Geraldine Kemper natuurlijk ook altijd een optie. De blondine is lekker gek van zichzelf en open over van alles. Daarbij schijnt ze nogal wild te zijn in de slaapkamer, aangezien ze meerdere malen heeft verteld alles wel een keer uit te willen proberen. Heel veel beter kan Marco het niet treffen. Daarbij heeft Geraldine ook meegewerkt aan The Voice, dus dan hebben ze iets om over te praten tussen de vrijpartijen door. Een geweldige match dus. Nu maar hopen dat hij haar vanwege haar nieuwe outfit niet te veel verward met Maan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Na volle Maan komt nieuwe Maan

Over Maan gesproken, zij sluit dit rijtje mooi af. De zangeres heeft natuurlijk een verleden met Marco, maar dat kan ook iets goeds zijn. Daarbij, MArco weet dat na een volle Maan een nieuwe Maan komt. Ze konden het altijd goed met elkaar vinden en hebben veel aan elkaar gehad. Het is dus niet heel gek om te denken dat Maan terugkeert bij haar voormalig coach voor een meer privé coachingssessie achter gesloten deuren. Marco heeft dus genoeg te kiezen de komende tijd. Nul reden dus om verdrietig te zijn. Want casanova Marco gaat er gewoon weer voor!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.