Wie wordt na Maan de Steenwinkel de volgende scharrel van Marco Borsato?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is er na Iris de Hond en Maan de Steenwinkel het volgende slachtoffer in de liefdesperikelen van zanger Marco Borsato? Ze zit misschien wel tussen de volgende vrouwen. 

Marco Borsato heeft een moeilijke periode achter de rug. Hoewel hij dacht dat zijn huwelijk Voor Altijd en Mooi zou blijven, was het in Een Moment zomaar ineens Voorbij. Waarom? Omdat hij tegen Iris HondJe Hoeft Niet Naar Huis Vannacht” had gezegd. En nadat hij haar zijn Wit Licht had gegeven zei Marco vervolgens tegen Maan de Steenwinkel “Kom maar bij mij”. Dat laatste was nog even extra pijnlijk, aangezien hij Maan coachte voor The Voice of Holland. En toen De Waarheid uitkwam werd het gauw pijnlijk. Want inmiddels is hij Alles Kwijt. Leontien wees hem de deur en zei “Ik Leef Niet Meer Voor Jou” en sindsdien is Marco zo vrij als een vogel. En hoewel Marco en Leontien zich lijken te verzoenen verliest een vos wel zijn haren, maar nooit zijn streken. Dus het is wachten op wie de volgende scharrel van de zanger wordt.

Lees ook: Marco en Leontien Borsato beleven wilde nacht

De kandidaten

Natuurlijk kan Marco met een beetje proberen bijna elke vrouw krijgen die hij wilt. Natuurlijk heeft zijn imago een klein deukje opgelopen, maar de casanova weet nog steeds wel menig hart te veroveren. Maar wie zou dan toch de volgende op zijn wensenlijstje zijn? Mogelijke kandidaten zijn Gwen van Poorten, Geraldine Kemper en natuurlijk Maan de Steenwinkel. Want sommige dingen zijn toch leuker de tweede keer.

Zen met Gwen

Marco weet, als hij een nieuwe bladzijde wilt omslaan in zijn leven dan zal hij het over een andere boeg moeten gooien. En dat betekent meer rust, minder vrijzinnig en een meer volwassen kijk op het leven. En wie beter om hem daarmee te helpen dan Gwen van Poorten? Gwen is de zelf gekroonde koningin van de meditatie en kan Marco dus prima helpen met zijn metamorfose. Bijkomende voordelen zijn dat Gwen met al die yoga, nogal lenig is geworden en dat ze lekker vrij van geest is. Een luchtig type, zowel in haar denken als in haar kleding, die soms bijna van haar af lijkt te vallen. Een prima match voor de losbandige Marco.
Lekker Gek met Geraldine

Maar het kan natuurlijk zo zijn dat Marco helemaal geen zin heeft in meer rust. Dan is Geraldine Kemper natuurlijk ook altijd een optie. De blondine is lekker gek van zichzelf en open over van alles. Daarbij schijnt ze nogal wild te zijn in de slaapkamer, aangezien ze meerdere malen heeft verteld alles wel een keer uit te willen proberen. Heel veel beter kan Marco het niet treffen. Daarbij heeft Geraldine ook meegewerkt aan The Voice, dus dan hebben ze iets om over te praten tussen de vrijpartijen door. Een geweldige match dus. Nu maar hopen dat hij haar vanwege haar nieuwe outfit niet te veel verward met Maan.

Na volle Maan komt nieuwe Maan

Over Maan gesproken, zij sluit dit rijtje mooi af. De zangeres heeft natuurlijk een verleden met Marco, maar dat kan ook iets goeds zijn. Daarbij, MArco weet dat na een volle Maan een nieuwe Maan komt. Ze konden het altijd goed met elkaar vinden en hebben veel aan elkaar gehad. Het is dus niet heel gek om te denken dat Maan terugkeert bij haar voormalig coach voor een meer privé coachingssessie achter gesloten deuren. Marco heeft dus genoeg te kiezen de komende tijd. Nul reden dus om verdrietig te zijn. Want casanova Marco gaat er gewoon weer voor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.