Wie van deze vier dames is jouw favoriete ijsmeisje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met deze hoge temperaturen worden we van alle kanten geconfronteerd met bekende Nederlandse vrouwen die een heerlijk ijsje aan het verorberen zijn. Niet dat we dat erg vinden overigens. In tegendeel zelfs. 

Al die ijsselfies zetten ons aan het denken: ‘Welk ijsmeisje is de leukste?’. Ga je voor het hoorntje van Gaby, de coupe van Miljuschka, de milkshake van Sensi óf toch het aspergeijsje van Kim-Lian?

[poll id=”52″]

Gaby Blaaser – het softijsje

Houd jij van een lekker simpel, maar oud en vertrouwd softijsje op een hoorntje? Dan is Gaby Blaaser hét ijsmeisje voor jou!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Miljuschka Witzenhausen – ijscoupe

Of ben jij toch meer een ‘lekker over de top’-man? In dat geval is de coupe van

Sensi Lowe – milkshake

Heb jij toch liever iets vloeibaars, dan iets vasts? Dan raden we je de ijskoude milshake van de prachtige Sensi Lowe aan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe) op

Kim-Lian – het vega-ijsje

Ben jij echter een diehard liefhebber van moeder natuur? Zijn romige ijsjes voor jou uit den boze? Dan is het aspergeijsje van Kim-Lian van der Meij wellicht een lekker alternatief voor je.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten