Wie is toch de barvrouw bij Formule 1 Café op Ziggo Sport?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij Formule 1 Café op Ziggo Sport hebben ze goed naar Veronica Inside gekeken. Kantinepraat, kroegsetting en natuurlijk een leuke barvrouw!

Ze worden elke aflevering aan het begin keurig voorgesteld, maar toch kennen we haar nog steeds niet: de barvrouw van Formule 1 Café. Het is knap lastig om de glazenpoetsende dame achter de bar in de gaten te houden. Zoila, Claire, Maxime, Britt en Demi worden namelijk sneller gewisseld dan een set banden in de pitsstraat! Nu het F1-seizoen weer op het punt van beginnen staat, gaat het Formule 1 Café van Ziggo Sport ook weer open. Welke barvrouw kunnen we dit seizoen gaan bewonderen?

Lees ook: Even voorstellen: de blondine achter de bar bij VI

Zoila is barvrouw Formule 1 Café

Voor de winterstop hadden we eindelijk eens wat meer tijd om gewend te raken aan één gezicht achter de bar van de talkshow. Barvrouw Zoila mocht wekenlang als barvrouw in het Formule 1 Café langskomen. Ze beantwoordde haar introductie elke week met een bescheiden glimlach. Moeilijke naam, moeilijk mooie dame! Ze heet voluit Zoila Sánchez Contreras en studeert in Amsterdam.

Formule 1 cafe barvrouw zoila

Zoila kwam net als haar collega’s in de talkshow terecht via biersponsor Heineken. Bij hen deelde ze jarenlang professioneel biertjes uit op allerlei evenementen. DeelDE. De brunette is volgens haar LinkedIn namelijk begin 2021 gestopt als ‘ambassador’ van het biermerk. Betekent dit dat we wéér aan een nieuw gezicht moeten wennen dit seizoen?

Barvrouw Formule 1 Café is Heineken-meisje

Presentator Rob Kamphues begint elke aflevering van Formule 1 Café met het introduceren van zijn gasten. Ál zijn gasten. Hoewel de talkshow in opzet veel op Veronica Inside lijkt, kan Wilfred Genee op dat vlak nog wat leren van zijn kale collega. Rob vergeet namelijk nooit de veel te stille kracht achter de bar even een moment in de spotlights te geven. “De biertjes worden vanavond getapt door…” Ja, wie eigenlijk? We hebben al veel leuke dames voorbij zien komen in de achtergrond, maar geen van hen mag lang genoeg blijven om een onuitwisbare indruk te maken. De meiden komen uit de stal van Heineken en het biermerk heeft duidelijk een goedgevulde kaartenbak vol biertappende talentjes!

Lees ook: Zien: welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Meer barvrouwen dan je kan tellen

Zijn we al die andere dames vergeten? Natuurlijk niet! We hebben hun namen allemaal onthouden. Voor Zoila stelde Rob Kamphues ons namelijk wekelijks voor aan de net zo charmante Demi Boekelman, Maxime Kosterman, Claire van Leeuwen en Britt Doorn. Allen professioneel hostess bij Heineken. Niet alleen de kijker, maar ook Rob en zijn sidekick Van Gameren genieten wekelijks met volle teugen (maar met mate) van hun aanwezigheid. Proost!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!