Wie is het lekkerste zusje van Yolanthe Cabau op deze foto’s?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe ken je natuurlijk al, maar heb je haar prachtige zussen al eens ontmoet? De vraag is dan ook wie het lekkerste zusje Cabau is op de volgende foto’s.

Je moet het de ouders van Yolanthe Cabau nageven, ze hebben ongelooflijk goede genen. Niet alleen wisten ze Yolanthe, een van de mooiste vrouwen van het land, ter aarde te brengen. Ook gaven ze leven aan haar zeven prachtige zussen. Voor de vader van Yolanthe moet het een flinke chaos geweest zijn, al die vrouwen onder één dak. De rivaliteit zal hoog zijn geweest in huize Cabau. Tijd dus om een aantal van de zusjes onder een vergrootglas te leggen. Want wie is nu eigenlijk de mooiste van de zusjes?

Lees ook: Dit zijn de 8 knappe zussen van Yolanthe Cabau

Marina en Yolanthe samen in bad

De eerste kanshebber op de titel ‘Mooiste Zus’ is Marina Cabau. Marina staat net als haar oudere zus graag in de schijnwerpers. De ene na de andere knappe foto gooit ze de ether in. Zelfs de grootste Yolanthe fans gaan twijfelen wie de knapste zus is als ze haar en Marina naast elkaar zetten. Niet heel gek, want Marina is een ware schoonheid. Van haar perfecte figuur tot haar zwoele ogen, alles aan het plaatje klopt. Marina is daarmee in huize Cabau absoluut kanshebber op de titel van ‘Mooiste Zus.’

Is Rebecca Cabau beter dan Yolanthe?

Door naar Yolanthes zusje Rebecca, die verdacht veel lijkt op Yolanthe. Zoveel zelfs, dat mensen zich soms afvragen of de zusjes een tweeling van elkaar zijn. In gedrag, uiterlijk en doen en laten verschillen de zusjes niet heel veel van elkaar. Toch zijn er minimale verschillen die pas echt goed duidelijk worden als je de zusjes naast elkaar zet. Oordeel vooral zelf wie het lekkerste zusje tussen de twee is. Is het Yolanthe of toch Rebecca?

Niet langer slechts het zusje van Yolanthe

De laatste serieuze kanshebber op de troon der mooie zusjes is Xelly Cabau. Xelly scheelt slechts vier jaar met Yolanthe en is misschien wel het meest bekende jongere zusje. Ze is namelijk actief als actrice, maar doet voornamelijk veel achter de schermen als haarstyliste en make-up artist. Ze wordt altijd gezien als ‘het jongere zusje van’ en heeft daarom van tijd tot tijd best wel een rivaliteit met haar oudere zus Yolanthe. Toch is Xelly haar eigen vrouw die helemaal klaar staat om de mediawereld te veroveren. Maar is ze knapper dan haar oudere zus Yolanthe? Oordeel vooral zelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.