Home Nieuws Wie is het knapste Cabau-zusje? Yolanthe Cabau poseert in pyjama met familie

Wie is het knapste Cabau-zusje? Yolanthe Cabau poseert in pyjama met familie

Dat Yolanthe Cabau een hele grote familie heeft, is ondertussen wel bekend. De zusjes Cabau zijn dan ook bij elkaar gekomen om samen kerst te vieren. Dit moest worden vastgelegd in een toch wel bijzondere outfit…

De Spaans-Nederlandse ex-vriendin van Wesley Sneijder lijkt het momenteel rustig aan te doen als actrice en presentatrice. Yolanthe is erg druk bezig met liefdadigheidswerk en haar onderneming. Desondanks blijft Yolanthe razend populair. Met maar liefst 1.3 miljoen volgers blijft ze één van de meest relevante Nederlandse figuren op Instagram.

Yolanthe Cabau deelt foto met knappe zussen in pyjama

De kerst van 2023 viert de knappe Yolanthe met vier van haar zussen. Op Instagram deelt Yolanthe een slideshow van een fotoshoot met haar zussen in pyjama. Wil je Yolanthe kunnen onderscheiden van haar zussen, dan moet je ontzettend nauwkeurig naar je scherm loeren. Alle zussen zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Allen hebben ze donker haar met donkere ogen, oftewel een Spaans tintje. Dat Yolanthe flinke, Spaanse minneola’s heeft, weet elke man. Of dit ook voor de zussen geldt is echter niet te zien op de foto’s. Stuk voor stuk dragen ze een nonchalante kerstpyjama. Toch levert het beeldige foto’s op. Iets dat ook opvalt, is het uitzicht dat te zien is door het raam. Dit wijst erop dat of Yolanthe of één van haar zussen, in een gigantisch penthouse woont.

Lees ookYolanthe Cabau laat heel Los Angeles genieten van zeer kort jurkje

Yolanthe Cabau heeft maar liefst 8 zussen

Te zien aan de foto’s vierde Yolanthe de kerst slechts met een paar van haar zussen. In totaal heeft ze namelijk maar liefst acht zussen. Maar dat zijn dan nog slechts haar zussen, want ze heeft ook nog eens vier broers. In totaal dertien kinderen dus! De omvang van de familie Cabau van Kasbergen is te danken aan het tweede huwelijk van Yolanthe’s vader. Of het nu halfbroers- of zussen zijn, voor Yolanthe zijn ze allemaal onvoorwaardelijk haar volwaardige broers en zussen. De gezusters Cabau lijken toch echt allemaal op elkaar. Al Yolanthe haar zussen heten als volgt, van oudste tot de jongste: Nathalie, Deborah, Kalin, Rebecca, Xelly, Marina, Ada en Lluna. Kortom, haar vader heeft niet stilgezeten. Helaas is heeft Yolanthe zichzelf van het leven beroofd enkele jaren geleden.

Yolanthe Cabau viert de kerst zonder partner

Kerst hoor je natuurlijk met je familie te vieren. Dat is iets dat Yolanthe Cabau ook zeker doet. Maar je viert kerst natuurlijk ook met je partner of vriend(in). Dit geldt echter niet voor Yolanthe, want ze lijkt nog steeds single te zijn. Wie weet is ze aan het daten of aan het scharrelen, maar een relatie heeft ze niet. Althans, zo lijkt het. Anders had ze waarschijnlijk wel een kerstfoto met haar liefde op het internet gezet. Hoewel de bloedmooie Yolanthe momenteel niet alle liefde van een man krijgt, is daar nog altijd haar zoontje Xess Xava. Ze heeft een hele bijzondere band met het ventje. Dit deelt ze dan ook graag op haar Instagram. Ook haar volgers zijn enorm lovend over haar zoontje, want de comments op foto’s of video’s met Xess Xava ontploffen geregeld.

Meer meemaken van Yolanthe kan op Instagram

Wil je nog meer zien van Yolanthe Cabau? Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar zie je nog veel meer van de mooie brunette. En die foto’s zijn absoluut het bekijken waard.

Mobiele versie afsluiten