Wie is de mooiste talkshowhost?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Wie is de mooiste talkshowhost?

Is het Eva Jinek, Margriet Van der Linden of toch Merel Westrik? Jij bepaalt welke van deze talkshow-toppers uitgeroepen wordt tot de mooiste talkshowhost van Nederland!

Eva Jinek

Onze eerste kandidaat was ooit dé powervrouw van de NPO. Niet zo lang geleden werd echter bekend gemaakt dat deze dame de overstap maakt naar het grote geld. We hebben het natuurlijk over Eva Jinek! We leerden Eef kennen door de ochtendshow Vandaag de Dag, die ze samen met BFF Merel Westrik presenteerde bij omroep WNL. Dankzij het succes van deze ochtendshow kreeg de blondine een eigen show op de zondag, genaamd Eva Jinek op Zondag. Niet veel later zag ook de NPO het talent van onze Eva, en kreeg ze haar mega-populaire talkshow: Jinek. De meeste van ons kennen Eva als een strenge tante, met een hartje van goud.

Margriet Van der Linden

Margriet Van der Linden is wellicht de meest ‘onbekende’ talkshowhost van de drie. Deze carrièretijger heeft onder andere gewerkt voor SBS6 en de AVROTROS, maar werd pas écht bekend bij het grote publiek door haar talkshow M bij KRO-NCRV. In tegenstelling tot Eva en Merel loopt Margriet niet warm voor het mannelijke geslacht. Ze trouwde dan ook in 2010 met documentairemaakster Kitty Kooring.

Merel Westrik

Tenslotte is daar nog de spiksplinternieuwe talkshowhost van Ladies Night: Merel Westrik. De enige brunette in dit rijtje was lange tijd dé reden dat geheel mannelijk Nederland opvallend geïnteresseerd was in het halfacht nieuws. En we begrijpen het hoor. Merel doet óók ons hartje vaak sneller kloppen. Dat ‘nieuwslezen’ niet Merel’s enige kwaliteit is, liet ze zien in het programma Wie is de Mol? waar ze vriend en vijand verraste met haar gewiekste mol-acties.

Help jouw favoriet naar de overwinning!

Vind jij dat ‘pittige tante’ Eva moet winnen? Of ga jij volledig voor het mokkel met wat meer levenservaring, Margriet? Óf kan het volgens jou niet anders dat Net5-mokkel Merel moet winnen? Waar wacht je nog op? Stem nu op jouw favoriete talkshow-mokkel!

[forminator_poll id=”49843″]

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.