Wie is de mooiste talkshowhost?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Wie is de mooiste talkshowhost?

Is het Eva Jinek, Margriet Van der Linden of toch Merel Westrik? Jij bepaalt welke van deze talkshow-toppers uitgeroepen wordt tot de mooiste talkshowhost van Nederland!

Eva Jinek

Onze eerste kandidaat was ooit dé powervrouw van de NPO. Niet zo lang geleden werd echter bekend gemaakt dat deze dame de overstap maakt naar het grote geld. We hebben het natuurlijk over Eva Jinek! We leerden Eef kennen door de ochtendshow Vandaag de Dag, die ze samen met BFF Merel Westrik presenteerde bij omroep WNL. Dankzij het succes van deze ochtendshow kreeg de blondine een eigen show op de zondag, genaamd Eva Jinek op Zondag. Niet veel later zag ook de NPO het talent van onze Eva, en kreeg ze haar mega-populaire talkshow: Jinek. De meeste van ons kennen Eva als een strenge tante, met een hartje van goud.

Margriet Van der Linden

Margriet Van der Linden is wellicht de meest ‘onbekende’ talkshowhost van de drie. Deze carrièretijger heeft onder andere gewerkt voor SBS6 en de AVROTROS, maar werd pas écht bekend bij het grote publiek door haar talkshow M bij KRO-NCRV. In tegenstelling tot Eva en Merel loopt Margriet niet warm voor het mannelijke geslacht. Ze trouwde dan ook in 2010 met documentairemaakster Kitty Kooring.

Merel Westrik

Tenslotte is daar nog de spiksplinternieuwe talkshowhost van Ladies Night: Merel Westrik. De enige brunette in dit rijtje was lange tijd dé reden dat geheel mannelijk Nederland opvallend geïnteresseerd was in het halfacht nieuws. En we begrijpen het hoor. Merel doet óók ons hartje vaak sneller kloppen. Dat ‘nieuwslezen’ niet Merel’s enige kwaliteit is, liet ze zien in het programma Wie is de Mol? waar ze vriend en vijand verraste met haar gewiekste mol-acties.

Help jouw favoriet naar de overwinning!

Vind jij dat ‘pittige tante’ Eva moet winnen? Of ga jij volledig voor het mokkel met wat meer levenservaring, Margriet? Óf kan het volgens jou niet anders dat Net5-mokkel Merel moet winnen? Waar wacht je nog op? Stem nu op jouw favoriete talkshow-mokkel!

[forminator_poll id=”49843″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!