Wie Is De Mol trekt kijkers met deze appetijtelijke foto van Hila Noorzai

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol doen alleen onbekende Nederlanders mee. De NPO gebruikt daarom de knappe presentatrice van het programma, Hila Noorzai, om kijkers te trekken.

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol is net van start gegaan. In dit seizoen gaan geen bekende Nederlanders, maar onbekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. De deelnemers zijn afgereisd naar Oman, een land in het Midden-Oosten. Hier moeten ze de mol zien te ontmaskeren. Omdat niemand de deelnemers kent, is het programma ook wat minder populair dan de reguliere edities van Wie Is De Mol. De NPO besloot daarom al om niet één maar twee afleveringen per week online te plaatsen. Zo hoopten ze dat kijkers niet afhaken, maar toch het programma blijven volgen.

Hila Noorzai

Hila Noorzai is het geheime wapen van de NPO

Als die strategie niet werkt heeft de NPO nog een geheim wapen achter de hand: de knappe presentatrice Hila Noorzai. Om het programma te promoten plaatsten ze geen foto van de kandidaten, maar van Hila op hun Instagram pagina. Je kunt de foto hier bekijken. Hila Noorzai deed in 2022 zelf mee aan Wie Is De Mol. Helaas haalde ze de finale niet en viel ze als vijfde kandidaat van het programma uit. Blijkbaar heeft ze met haar deelname toch een goede indruk gemaakt. Ze werd namelijk gekozen om de streaming editie van Wie Is De Mol te presenteren. Waarom de programmamakers niet hun reguliere presentator, Rick van de Westelaken, hebben ingezet is niet bekend. Het programma wordt in ieder geval wel een stuk leuker om te kijken zo.

Meer zien van Hila Noorzai op Instagram

Hila Noorzai plaatst zelf ook regelmatig foto’s op Instagram. Als je toch iets meer geïnteresseerd bent in Noorzai dan de programma’s die ze presenteert, kun je hier haar Instagram pagina vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...