Wie is de beste presentatrice van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze week werden de nominaties voor het Televizier-gala bekendgemaakt. De belangrijkste vrouwen-battle gaat dit jaar uitgevochten worden in de categorie ‘Beste Presentatrice’. Wie moet ‘m volgens jou winnen? Eva Jinek, Chantal Janzen of Miljuschka Witzenhausen?

[poll id=”58″]

Eva Jinek snakt naar Televizier-Ster

Eva Jinek won de Televizier-Ster Presentatrice één keer, in 2017. De afgelopen jaren wordt ze wél steeds genomineerd. Hoewel Chantal Janzen de prijs vaak voor haar neus wegpakt, zal het Eva goed doen te weten dat ze constant in de top-3 staat. Maar ze zal ‘m ongetwijfeld graag nog ’n keer winnen!

Chantal Janzen schrijft geschiedenis

Het is geen groot wonder dat Chantal Janzen de prijs zo vaak wint: ze presenteert vrijwel álle grote programma’s van RTL, en doet dat geweldig. Ze is zelfs zó goed, dat ze al ’n keer tegen de beruchte ‘veelwinnaars-regel’ van Televizier aanliep: je mag de Televizier-Ster niet vier keer op rij winnen. Drie keer op rij is de max. Als ze ‘m deze keer wint schrijft ze historie: Chantal, weer in de rol van ‘woman to beat’, pakt dan voor de tweede keer zo’n ’three-peat’.

Miljuschka Witzenhausen als underdog

Wie is de Mol?) en als rolmodel (#eerlijkefoto) kweekte ze veel goodwill.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!