Wie is de beste presentatrice van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze week werden de nominaties voor het Televizier-gala bekendgemaakt. De belangrijkste vrouwen-battle gaat dit jaar uitgevochten worden in de categorie ‘Beste Presentatrice’. Wie moet ‘m volgens jou winnen? Eva Jinek, Chantal Janzen of Miljuschka Witzenhausen?

[poll id=”58″]

Eva Jinek snakt naar Televizier-Ster

Eva Jinek won de Televizier-Ster Presentatrice één keer, in 2017. De afgelopen jaren wordt ze wél steeds genomineerd. Hoewel Chantal Janzen de prijs vaak voor haar neus wegpakt, zal het Eva goed doen te weten dat ze constant in de top-3 staat. Maar ze zal ‘m ongetwijfeld graag nog ’n keer winnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek) op

Chantal Janzen schrijft geschiedenis

Het is geen groot wonder dat Chantal Janzen de prijs zo vaak wint: ze presenteert vrijwel álle grote programma’s van RTL, en doet dat geweldig. Ze is zelfs zó goed, dat ze al ’n keer tegen de beruchte ‘veelwinnaars-regel’ van Televizier aanliep: je mag de Televizier-Ster niet vier keer op rij winnen. Drie keer op rij is de max. Als ze ‘m deze keer wint schrijft ze historie: Chantal, weer in de rol van ‘woman to beat’, pakt dan voor de tweede keer zo’n ’three-peat’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Miljuschka Witzenhausen als underdog

Wie is de Mol?) en als rolmodel (#eerlijkefoto) kweekte ze veel goodwill.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten