Wie is Amy Sonck?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soms komt er iets voorbij en dan kijk je toch nog even om. Het kan een mooie auto zijn, een vette motor of iemand met de patta’s die jij ook wilt hebben. Maar meestal is het toch gewoon een vrouwmens. Vandaag draaien we om Amy Sonck aan je voor te stellen.

Als je niet van voetbal houdt, dan zul je waarschijnlijk ook niet weten dat Amy Sonck de dochter is van ex-voetballer Wesley Sonck. Hij was een Vlaamse voetballer die het shirt heeft gedragen van het Amsterdamse Ajax. Nou ja, Vlaams is hij nog steeds, maar voetballer in ieder geval niet meer.

Dat Amy ook wel van een potje voetbal houdt, lag in de lijn der verwachting. Op haar Instagram account is te zien dat ze aanwezig was bij een wedstrijd van Barcelona. Maar voetbal is niet het enige dat haar bezig houdt. Zo is ze ook niet vies van een beetje skiën. Dat ze een sportieve aanleg heeft. Dat staat dus buiten kijf, en valt ook af te zien aan haar figuur. Want dat is er zeker eentje om over naar huis te schrijven!

Oké, ze is sportief, maar wat doet ze nog meer? Amy blijkt ook wel te houden van een goed feestje. Zo is ze naar Tomorrowland en Rock Werchter geweest. Niet vies van een lekker partijtje dansen dus. Ook houdt ze kennelijk van muziek. Dat is natuurlijk altijd een extra pluspunt. Bovenop de twee die ze al had…..

Jong, blond, sportief en ze houdt van muziek. Klinkt veelbelovend allemaal. Kan daar nog iets aan toegevoegd worden? Jawel. Het ziet er naar uit dat deze schoonheid ook een kleine globetrotter is. Van Lloret naar Zwitserland en van Parijs naar Dubai en New York. Deze dame is zeker wel cultureel geïnteresseerd. Want ook is ze even langs het Museum van Louvre geweest, als ook het Kröller-Möller Museum.

Er valt eigenlijk niet zo heel veel negatiefs te ontdekken aan de dochter van Wesley Sonck. het enige opmerkelijke is dat ze op haar Instagram een mooi badpak aan heeft met de leus ‘Kanye for President’. Hmm… dat is een interessante politieke statement. Met de beauty zit het dus wel goed, maar hoe zit het dan met de brains? Voor degene die daar helemaal niet in zijn geïnteresseerd en toch liever kijken naar wat de buitenkant te bieden heeft. Check dan deze foto’s van haar Instagram. Het is dat ogen niet kunnen proeven, anders hadden ze zeker gesmuld!

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.