Wie is Amy Sonck?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soms komt er iets voorbij en dan kijk je toch nog even om. Het kan een mooie auto zijn, een vette motor of iemand met de patta’s die jij ook wilt hebben. Maar meestal is het toch gewoon een vrouwmens. Vandaag draaien we om Amy Sonck aan je voor te stellen.

Als je niet van voetbal houdt, dan zul je waarschijnlijk ook niet weten dat Amy Sonck de dochter is van ex-voetballer Wesley Sonck. Hij was een Vlaamse voetballer die het shirt heeft gedragen van het Amsterdamse Ajax. Nou ja, Vlaams is hij nog steeds, maar voetballer in ieder geval niet meer.

Dat Amy ook wel van een potje voetbal houdt, lag in de lijn der verwachting. Op haar Instagram account is te zien dat ze aanwezig was bij een wedstrijd van Barcelona. Maar voetbal is niet het enige dat haar bezig houdt. Zo is ze ook niet vies van een beetje skiën. Dat ze een sportieve aanleg heeft. Dat staat dus buiten kijf, en valt ook af te zien aan haar figuur. Want dat is er zeker eentje om over naar huis te schrijven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

Oké, ze is sportief, maar wat doet ze nog meer? Amy blijkt ook wel te houden van een goed feestje. Zo is ze naar Tomorrowland en Rock Werchter geweest. Niet vies van een lekker partijtje dansen dus. Ook houdt ze kennelijk van muziek. Dat is natuurlijk altijd een extra pluspunt. Bovenop de twee die ze al had…..

Jong, blond, sportief en ze houdt van muziek. Klinkt veelbelovend allemaal. Kan daar nog iets aan toegevoegd worden? Jawel. Het ziet er naar uit dat deze schoonheid ook een kleine globetrotter is. Van Lloret naar Zwitserland en van Parijs naar Dubai en New York. Deze dame is zeker wel cultureel geïnteresseerd. Want ook is ze even langs het Museum van Louvre geweest, als ook het Kröller-Möller Museum.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

Er valt eigenlijk niet zo heel veel negatiefs te ontdekken aan de dochter van Wesley Sonck. het enige opmerkelijke is dat ze op haar Instagram een mooi badpak aan heeft met de leus ‘Kanye for President’. Hmm… dat is een interessante politieke statement. Met de beauty zit het dus wel goed, maar hoe zit het dan met de brains? Voor degene die daar helemaal niet in zijn geïnteresseerd en toch liever kijken naar wat de buitenkant te bieden heeft. Check dan deze foto’s van haar Instagram. Het is dat ogen niet kunnen proeven, anders hadden ze zeker gesmuld!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten