Wie heeft het mooiste radiokoppie?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verkiezing van de Gouden RadioRing, die jaarlijks door de AVROTROS wordt uitgeschreven, is weer geopend en iedereen mag stemmen op zijn of haar favoriet. Maar wie van de genomineerden heeft het mooiste radiokoppie?

Radio maken is een vak apart, wat vroeger vooral besteed was aan mensen die je met hun stem konden betoveren. Aan de hand van hun zoete stemgeluid namen de radio-dames je mee naar heide en verre. Je kwam fantasie tekort om te bedenken hoe geweldig de vrouw achter de stem er uit zou zien.

Webcam

Tegenwoordig worden vrijwel alle radioshows ook gefilmd, en zien we meteen welk koppie bij die fantastische stem hoort. De fantasie die komt kijken bij het horen van een goede stem, verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer je daarna beelden gaat bekijken. Op dat moment blijken de spannende klanken van Harmke Pijpers spontaan een stuk minder interessant.

Radio maken gaat dus allang niet meer alleen over de muzikale kennis van de DJ en de kwaliteit om een goed programma neer te zetten. Als we Frank Dane van 538 moeten geloven, zijn er zelfs geen goede vrouwelijke DJ’s in Nederland. Maar toch zien we een flinke lijst met vrouwelijke genomineerden voor de RadioRing. Welke andere kwaliteiten van de vrouwen zorgen dan voor deze nominatie?

Het mooiste radiokoppie

Met de komst van het webcams bij de radio is het niet meer nodig om te fantaseren over het gezicht achter de zwoele stem. Het hebben van een goed koppie is dus goed voor je radioprogramma. Daarom hebben we onze eigen mini-verkiezing in het leven geroepen: Radiokoppies die wel door een Gouden Ringetje te halen zijn!

Ingrid Jansen

DJ van NPO FunX en ook bekend als danseres, actrice en presentatrice. Wanneer Ingrid Jansen op de radio is, is het absoluut geen straf om zo nu en dan ook even een blik op haar te kunnen werpen.

(nominaties lopen door onder de afbeelding)

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Jansen (@ingridjansen21_) op

Carolien Borgers

De cabaretière, stemactrice en zangeres kan ook nog radio maken. Carolien Borgers is verbonden aan omroep WNL en is zeker niet op d’r mondje gevallen. Maar kan ze haar persoonlijkheid complementeren met haar looks?

(nominatielijst loopt door na de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carolien (@carolienborgers) op

Sophie Hijlkema

Deze 3FM DJ presenteert haar programma erg vroeg in de ochtend, namelijk tussen 04:00 en 06:00. Maar wanneer je Sophie Hijlkema ’s ochtends vroeg kunt aanschouwen, is dat ochtendhumeur zo weg!

(nominaties lopen door na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Hijlkema (@sophie3fm) op

Eva Cleven

We kennen haar natuurlijk allemaal van Expeditie Robinson, maar Eva Cleven hoeft haar eten in het dagelijks leven niet bij elkaar te sprokkelen op een eiland. Ze verdient namelijk gewoon haar brood door plaatjes op de radio te draaien.

(Nominaties lopen door na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Cleven (@evacleven) op

Eva Koreman

Wie “E” zegt, moet ook “va” zeggen. Wat zou een lijstje met Eva C. immers zijn zonder haar Robinson-BFF Eva K.? Eva Koreman is eveneens een radiomaker, in dienst bij 3FM. Zou ze deze keer haar naamgenoot wel kunnen verslaan?

(Tekst loopt door na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva (@evakoreman) op

Wie is jouw favoriet?

Tot slot is het natuurlijk aan jullie om te kiezen welke van de bovenstaande dames het beste radio-koppie heeft. Stem snel en wie weet help je jouw favoriete dame wel aan de overwinning!

[poll id=”2″]

 

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten