Wie heeft het mooiste….achterwerk?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is vrijdag vandaag, en dat betekent dat we gaan kijken naar de mooiste lichamelijke eigenschappen van vrouwen. Nee, vrouwen, dat wil niet zeggen dat jullie verder niks moois hebben. Jullie hebben net zoals wij mannen natuurlijk ook héél véél mooie eigenschappen die niet aan de buitenkant te zien zijn. Maar toch, het oog wil soms ook wat. Vandaar dat we daar graag wat aandacht aan besteden. In deze editie van ‘Wie is de mooiste….’ zullen we wekelijks wat mooie dames voor jullie selecteren waaruit jullie mogen kiezen. Aan het einde van het weekend zullen dan de resultaten bekend worden gemaakt.

‘Hé, lekker kontje’

Deze week zullen we starten met de mooiste ‘billen’. Of achterwerk, derrière, bips, k**t, reet, sanka, zitvlak, aars, bilpartij of poep, zoals onze Vlaamse zuiderburen zeggen. Bij die laatste hebben wij hier in Nederland echter wat andere associaties dan een mooi achterste…. Afijn, omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft hebben we drie categorieën voor jullie uitgekozen. Bij elke categorie hebben we een dame uitgekozen die wat ons betreft het best deze categorie vertegenwoordigd. Allright, lets go!

Het Strakke Sport Kontje

De eerste categorie die we voor jullie hebben uitgekozen is het ‘strakke sport kontje’. Je weet wel, die zitten vaak vast op die dames die op hoog niveau sporten en als bijproduct een heerlijk strak achterste krijgen. We hebben even moeten stoeien hier op de redactie om te kijken welke dame we deze categorie zouden laten vertegenwoordigen, maar de keuze viel uiteindelijk toch op Suzanne Schulting. Deze shorttrackster heeft door al haar geschaats wat ons betreft een heus strak sport kontje. Niet overtuigd?

Big Momma Billen

Volgens sommigen mag er best wat vlees in de kuip zitten. Iets wat je vast kan pakken en waar je hand – bij wijze van – zomaar in kan verdwijnen. Dit zijn niet de ‘volle’ billen, maar de overtreffende trap ervan. In deze categorie werkt het namelijk zo: Als je op de linker bil slaat, dan trilt de rechter mee, en die trillingen zijn haast tot in de oneindigheid zichtbaar. De welbekende Bubble B**t. Wij willen zeker niet discrimineren of racistisch overkomen, maar vaak zijn het de gekleurde vrouwen die gezegend zijn met het achterwerk van deze categorie. Tot jaloezie van menig blanke vrouw! Welke blanke vrouw zeker niet jaloers hoeft te zijn op haar Black Sisters, is Esmée van Kampen, je weet wel. Die ene meid van de Plus reclames. Zij is dan ook onze vertegenwoordiger van de ‘Big Momma Billen’- categorie.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Esmée van Kampen (@esmeevankampen) op

De Squat Reet

Deze categorie lijkt op het ‘Strakke Sport Kontje’, maar is toch nét wat anders. Dit is namelijk een k**t wat alleen maar gecreëerd kan worden door vrouwen die squatten als hobby hebben. Als ze wakker worden, dan gaan ze squatten, tijdens de lunch gaan ze squatten, als ze op de WC zitten gaan ze squatten (dat doet eigenlijk iedereen) en tijdens het tandenpoetsen zitten ze te squatten. Dit is de k**t die haast elke vrouw in de sportschool wilt hebben. Met bloed, zweet en tranen wordt er gezwoegd om deze Instagram-waardige squat reet te krijgen. Toen we aan het bedenken waren wie deze categorie moest vertegenwoordigen, toen was de keuze al snel gemaakt. De afgelopen tijd hebben jullie haar naam hier zeker vaker voorbij zien komen. De squat reet van deze dame is bijna dagelijks op social media te zien en ze loopt er zo graag mee te koop dat ze van plan is een eigen kalender te lanceren: Niemand minder dan Gaby Blaaser!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Wie wint deze billen-battle?

Aangezien we allemaal natuurlijk super nieuwsgierig zijn naar de winnaar van deze billen-battle, hebben we weer een prachtige poll het leven ingeroepen! Dus beste lezers: stem nu en help jouw favoriet naar de overwinning!

[forminator_poll id=”50700″]

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!