KIES: Wie heeft de leukste Kerst-outfit?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel BN’ers dit jaar met hun Kerst-outfit slechts de blits kunnen maken bij een select groepje genodigden, gaan we hun feestelijke kleding toch even kritisch beoordelen! Wie wint – Marieke, Trijntje, Daphne of Emma?

Gaan je favoriete BN’ers dit jaar voor een foute kersttrui, een smaakvolle feestoutfit of een creatie speciaal voor de Zoom-kerstborrel? Wie van deze vrouwen ‘wint’ de strijd om de leukste Kerst-outfit?

[poll id=”78″]

Marieke Elsinga: zakelijk voor Zoom-kerstborrel

Trijntje Oosterhuis: schitterend glitterend

Trijntje Oosterhuis kiest voor glamour deze Kerst. Daar kijken we niet gek van op: de zangeres geeft een gala-achtig kerstconcert met haar muzikale vrienden. Daar past een jurk als deze natuurlijk perfect bij!

Emma Heesters: lief hertje

Emma Heesters heeft zich begraven in een hoop knuffelbeesten. Zelf is ze ‘verkleed’ als lief hertje, compleet met zachte kersttrui!

Daphne Deckers: foute kerstjurk

We kennen de foute kersttrui, maar Daphne Deckers introduceert het foute kerstjurkje! Samen met een familie heeft ze besloten een ronduit vreemde dresscode te hanteren tijdens Kerst!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.