WIDM-kandidaten in quarantaine gesteld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was flink zweten bij Wie is de Mol? deze week. Dat gebeurt vaker, maar dit keer ging het zweten gepaard met koortsachtige beslissingen. En omdat je in deze tijd niet voorzichtig genoeg kan zijn, werden de kandidaten uit voorzorg in quarantaine gesteld. Zo’n hevig transpirerende Nathan Rutjes ga je toch niet op een vliegtuig naar Nederland zetten?

Het is voor jou als kijker misschien vervelend dat er deze week wéér geen exit plaatsvond bij Wie Is De Mol?, maar heb je aan het grotere plaatje gedacht? Er spelen op dit moment belangrijkere dingen dan de ‘molvraag’ en die magere geldbedragen in de pot.

Gelukkig was het productieteam er op tijd bij. Met een tactische quarantaine voorkwamen ze verdere verspreiding van een hardnekkig virusje waar niet alleen zijzelf, maar o ok de kandidaten duidelijk mee besmet waren…

Lees meer: Wie Is De Mol? is slechte natuurfilm

Koortsdroom

Met de opdrachten van deze week zijn er weinig andere verklaringen mogelijk: er heerste gewoon een virusje tijdens de opnames van Wie Is De Mol?. Zonder koortsdroom waren de makers namelijk nooit op de verschrikkelijk lastige ‘gekleurde autootjes observeren in een fabrieksloods’ of ‘specifieke selfies maken met random Chinezen’-opdrachten gekomen. Zelfs met een fotografisch geheugen had je moeite met deze uitdagingen gehad. De kijkers thuis, die de luxe van het overzicht hebben, kregen er zelfs hoofdpijn van.

(Lees verder na tweet)

Lekker ijlen

Het was ook tijd voor de traditionele lasergame-opdracht. Groene lichtstralen en wild knipperende stroboscopen in een duistere ruimte – normaal heb je een pilletje nodig om hier écht lekker op te gaan. Maar een virusje en een paar graden verhoging doen ook wonderen. Schietend op hun denkbeeldige ‘vijand’ (er werd direct tegen ‘de mol’ gespeeld) begonnen de kandidaten steeds meer te ijlen.

(Lees verder na afbeelding)

Nathan Rutjes
Nathan schiet, maar op wie? Beeld: AVROTROS

Vooral Nathan ging een beetje bad op de psychedelische impulsen van de lasergame. Hij rende eerst achter de mooie lichtjes aan, en dacht vervolgens dat hij de mol op de hielen zat. De voormalig prof kraamde allerlei voetbaltermen uit, en dook vervolgens een container in. Terwijl het koortszweet van zijn voorhoofd gutste, schoot hij op z’n denkbeeldige vijand. Toen de lichten aan gingen, kwam hij pas weer bij zinnen.

Niemand mag naar huis

De beslissing om deze week niemand naar huis te laten gaan was dus geen commerciële, en werd zeker niet gemaakt om jou te irriteren. Wat de spelleiding en de kandidaten onder de leden hadden moest absoluut ingedamd worden. De loservlucht werd gecanceld, en iedereen mocht lekker in China blijven. Kandidaten blij, Nederland (nog) veilig.

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten