Wester en Polman delen meer dan je denkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rafael van der Vaart en Mart Lieder spelen op hoog niveau met Tess Wester en Estavana Polman
Raffie (linker dude) en Martje (rechter dude) spelen enorm lekker in Denemarken. © Instagram

De sportwereld staat bol van vrouwen die hun mannen achterna reizen. Na de successen van de Nederlandse vrouwenploegen, zijn die rollen soms omgedraaid. Zo delen Wester en Polman meer dan je denkt.  

Tess Wester en Estavana Polman stonden met de vrouwenhandbalploeg niet eens op de shortlist van de Sportploeg van het Jaar. Toch stond Tess enorm lekker te gaan voor de camera van het Sportgala van het NOC*NSF. De handbalsters werden dus later toegevoegd aan het deelnemersveld.

Raffie

Dat had ook een reden: als je Raffie van der Vaart aan het janken maakt en je daar geen bitterballenschaal voor nodig hebt, dan heb je een bijzonder talent. Waarom Raffie jankie jankie deed? Hij was enorm blij dat zijn vriendinnetje Estavana wereldkampioen werd met de handbalsters.

Daarmee kwam waarschijnlijk ook Raffies droom uit. Hij won eindelijk een wereldtitel. Dit is waarvoor de ex-voetballer het allemaal voor had gedaan. Raffie reisde in borreltijd van zijn carrière zijn lieffie Estavana achterna. De oud-middenvelder van onder andere Ajax en Real Madrid ging in Denemarken ballies rondschieten om zo lekker bij z’n meissie te kunnen te zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday my big love 🎂 ❤ #truelove #topvrouw #topmoeder #nononsense

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) op

Martje the Men

Dat maakt Raffie echter geen lone wolf in de voetbalwereld. Toeval of niet: Martje Lieder, oud-spits van onder andere RKC Waalwijk en Vitesse, doet ook ballies rondschieten in Denemarken. Hij doet dat in het shirt van Sonderjyblabla. Op een ander speelveld is hij absolute wereldtop: Martje is op dit moment één van de weinigen die wél genoeg scoort bij Tess Wester.

Dat is nog niet alles: voor dat Raffie ballies deed met Estavana, raakte de aanvalster van het Sportploeg van het Jaar meerdere malen de paal van Martje ‘The Men’ Lieder. Eerst maakt hij van Estavana zijn Estafangirl en daarna prikt Martje gewoon raak bij Tessie. Je kunt ook niets anders verwachten; elke spits doet ballies om te scoren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mart Lieder (@martlieder) op

Sterspelers

Raffie en Martje the Men laten zien dat je in Denemarken wel degelijk op hoog niveau kan spelen. Martje the Men scoort aan de lopende band en stijgt naar Messiaanse hoogte. Raffie vermaakt de Nederlandse televisie kijken met zijn nieuwe talent, maar speelt in relatieland dus nog steeds Champions League. De ex-international van het Nederlands Elftal klust daarna wat bij. Bij éen van die jobs leek Raffie verdacht veel op de tegenstandsters van zijn meissie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) op

 

 

 

 

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten