Wendy van Dijk draagt piepklein zwemtopje in verzengende hitte (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Wendy van Dijk heeft een aantal nieuwe foto’s online staan, waar je als fan simpelweg van gaat smelten. 

De prachtige presentatrice Wendy van Dijk staat misschien niet meer zoveel in de spotlight als haar jongere collega’s op televisie. Maar dat komt absoluut niet omdat ze haar charmes heeft verloren. Integendeel, want Wendy van Dijk is namelijk nog steeds een van de meest interessante dames in het televisielandschap. Maar ze zet zichzelf buiten de camera om graag wat minder in de belangstelling en dat valt ook wel weer goed te begrijpen. Maar nu plaatst Wendy een aantal foto’s, waar je gewoon niet omheen kan. En dat schiet haar meteen weer de aandacht in. De knappe presentatrice wordt overladen met complimentjes.

De mooie foto’s van Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is op het eiland Zakynthos voor werk, maar combineert dat maar al te graag met een stukje plezier. Gelukkig is dat geen enkel probleem. Samen met twee werknemers is Wendy op stap en daar heeft ze zo te zien ontzettend veel plezier. Maar natuurlijk is het op het eiland ontzettend warm. En om daar wat aan te doen, draagt Wendy de meest luchtige en mooie pakjes. En die kan je hier bewonderen. Daar wordt je toch gewoon blij van?

Ontdekken wij hier een ster in de maak?

De ontzettend leuke blondine naast Wendy is Emmy Toebes, een van de stagiaires van Wendy. Ze studeert marketing en communicatie en regelt achter de schermen een hoop voor de redactie van het blad van Wendy. Maar de 23-jarige studente heeft een ontzettend leuke uitstraling. Het zou ons dan ook niet verbazen als ze binnenkort aan het rijtje met populaire influencers toegevoegd mag worden. Voorlopig werkt Emmy liever achter de schermen bij Wendy, maar het is de vraag hoe lang dat gaat duren.

Volg Wendy van Dijk op Instagram

Als je meer wil zien van Wendy van Dijk, dan kan je het beste naar haar Instagram gaan. Daar heeft ze de meeste mooie foto’s staan van zichzelf en haar leuke avonturen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!