Home Nieuws Welke vrouw wordt de volgende Bachelorette?

Welke vrouw wordt de volgende Bachelorette?

Wie wordt de volgende bachelorette

Nu De Bachelorette met Gaby Blaaser zijn eind heeft bereikt, is onze focus alweer gericht op een nieuw seizoen. Welke vrouw moet volgens jou de nieuwe bachelorette worden?

[poll id=”47″]

Yolanthe Cabau van Kasbergen

We trappen af met wellicht wel één van jullie all time favorites: Yolanthe Cabau van Kasbergen. De prachtige brunette is de afgelopen tijd redelijk wat in het nieuws geweest, vanwege haar verhuizing naar Los Angeles én het boek van ex-man Wesley Sneijder. In de ogen van een televisieproductie lijkt Yolanthe dan ook de ideale kandidate. Misschien kunnen al haar zussen dan ook een afleveringetje langskomen?

Celine Huijsmans

Of zie je toch écht liever Celine Huijsmans schitteren als de nieuwe Bachelorette? Deze blondine timmert lekker aan de weg én gaat ook hard op het forum. Bovendien zou ze heel wat ‘gratis reclame’ kunnen maken op de radio. Sterker nog: Celine zou zichzelf kunnen gaan bespreken tijdens de uitzendingen van Shownieuws. Als wij de Videoland-baas waren, wisten we het al wel!

Bridget Maasland

Of kies jij toch liever voor de ‘wat rijpere’ Bridget Maasland. We weten in ieder geval al zeker dat het liefdesleven van mevrouw Maasland op zijn zachtst gezegd ‘lekker scoort’. Wellicht leuk om André en Monique een aflevering uit te nodigen. Kunnen we die driehoeksverhouding ook weer eens nieuw leven inblazen. Pluspuntje voor de productie: ze kunnen de kandidaten van dit jaar gewoon mooi hergebruiken. Onder de 30 is toch helemaal Bridgets Type!

Famke Louise

Of ga jij voor de ‘underdog’ van deze vier: Famke Louise. De brunette is al een tijdje niet meer in het nieuws geweest en zou dus wel een publiciteitsboost kunnen gebruiken. Bovendien is dit een buitenkansje, aangezien we hier een prachtige muzikale draai aan kunnen geven. Wellicht kan ex-vriend Ronnie Flex ook ingevlogen worden als jurylid. Vragen we gelijk of hij zijn draaiende The Voice stoel mee wil nemen. Dat is pas spektakel!

Mobiele versie afsluiten