Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is inmiddels drie jaar geleden dat weervrouw Helga van Leur haar weerkaart aan de wilgen hing. Twintig jaar lang verzorgde de 49-jarige meteoroloog het weerbericht van het RTL Nieuws. Trouwe fans missen haar nog steeds ontzettend, zo laten ze regelmatig op social media weten. Voor hen had Helga onlangs een bemoedigend bericht: ze wil weer terug op tv!

Hoewel Helga van Leur geen weervrouw meer is, kan je haar nog wel boeken voor lezingen over weer-gerelateerde onderwerpen. De 49-jarige meteoroloog blijft haar hele leven aan het weer verbonden. Toch kunnen fans Helga’s bezigheden op dit moment alleen via sociale media volgen. Voor velen is dat niet genoeg. Vandaar dat ze hun favoriete weervrouw regelmatig via de socials benaderen voor een comeback.

Lees ook: Deze mooie weervrouwen hebben wind mee

Helga van Leur wil weer op tv

Op Instagram stond Helga van Leur stil bij het feit dat ze inmiddels al drie jaar lang niet meer op tv is. Ze mist het soms best wel, zegt ze. Zó erg, dat Helga stiekem hoopt een comeback te kunnen maken. Niet als weervrouw, maar bij een ander tv-programma. Genoeg shows waar goedlachse Helga een steentje aan kan bijdragen, toch? De populairste weervrouw van 2008, 2010 en 2012 deed al eens mee met Dancing With The Stars, maar hoopt bij een échte tv-comeback natuurlijk dat ze voor haar kennis van het weer, en niet voor haar danskunsten uitgenodigd wordt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helga van Leur ☀️💨❄️☔️🌪⛈ (@helgavanleur) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten