Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is inmiddels drie jaar geleden dat weervrouw Helga van Leur haar weerkaart aan de wilgen hing. Twintig jaar lang verzorgde de 49-jarige meteoroloog het weerbericht van het RTL Nieuws. Trouwe fans missen haar nog steeds ontzettend, zo laten ze regelmatig op social media weten. Voor hen had Helga onlangs een bemoedigend bericht: ze wil weer terug op tv!

Hoewel Helga van Leur geen weervrouw meer is, kan je haar nog wel boeken voor lezingen over weer-gerelateerde onderwerpen. De 49-jarige meteoroloog blijft haar hele leven aan het weer verbonden. Toch kunnen fans Helga’s bezigheden op dit moment alleen via sociale media volgen. Voor velen is dat niet genoeg. Vandaar dat ze hun favoriete weervrouw regelmatig via de socials benaderen voor een comeback.

Lees ook: Deze mooie weervrouwen hebben wind mee

Helga van Leur wil weer op tv

Op Instagram stond Helga van Leur stil bij het feit dat ze inmiddels al drie jaar lang niet meer op tv is. Ze mist het soms best wel, zegt ze. Zó erg, dat Helga stiekem hoopt een comeback te kunnen maken. Niet als weervrouw, maar bij een ander tv-programma. Genoeg shows waar goedlachse Helga een steentje aan kan bijdragen, toch? De populairste weervrouw van 2008, 2010 en 2012 deed al eens mee met Dancing With The Stars, maar hoopt bij een échte tv-comeback natuurlijk dat ze voor haar kennis van het weer, en niet voor haar danskunsten uitgenodigd wordt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!