Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is inmiddels drie jaar geleden dat weervrouw Helga van Leur haar weerkaart aan de wilgen hing. Twintig jaar lang verzorgde de 49-jarige meteoroloog het weerbericht van het RTL Nieuws. Trouwe fans missen haar nog steeds ontzettend, zo laten ze regelmatig op social media weten. Voor hen had Helga onlangs een bemoedigend bericht: ze wil weer terug op tv!

Hoewel Helga van Leur geen weervrouw meer is, kan je haar nog wel boeken voor lezingen over weer-gerelateerde onderwerpen. De 49-jarige meteoroloog blijft haar hele leven aan het weer verbonden. Toch kunnen fans Helga’s bezigheden op dit moment alleen via sociale media volgen. Voor velen is dat niet genoeg. Vandaar dat ze hun favoriete weervrouw regelmatig via de socials benaderen voor een comeback.

Lees ook: Deze mooie weervrouwen hebben wind mee

Helga van Leur wil weer op tv

Op Instagram stond Helga van Leur stil bij het feit dat ze inmiddels al drie jaar lang niet meer op tv is. Ze mist het soms best wel, zegt ze. Zó erg, dat Helga stiekem hoopt een comeback te kunnen maken. Niet als weervrouw, maar bij een ander tv-programma. Genoeg shows waar goedlachse Helga een steentje aan kan bijdragen, toch? De populairste weervrouw van 2008, 2010 en 2012 deed al eens mee met Dancing With The Stars, maar hoopt bij een échte tv-comeback natuurlijk dat ze voor haar kennis van het weer, en niet voor haar danskunsten uitgenodigd wordt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helga van Leur ☀️💨❄️☔️🌪⛈ (@helgavanleur) op

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten