We zien Monique Westenberg voorlopig niet meer op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, keert voorlopig niet meer terug op televisie. Slecht nieuws dus voor de liefhebbers van deze prachtige vrouw.

Monique Westenberg en André Hazes kregen in 2017 hun eigen reality serie, Ik haal alles uit het leven, vernoemd naar het gelijknamige nummer van de zanger. Deze week kwam echter het nieuws naar buiten dat de serie, waarin we de prachtige Rotterdamse Monique zien schitteren, stopt. Waar velen eerst dachten dat dit een beslissing van SBS6-baas John de Mol was, blijken het toch André en Monique zelf te zijn geweest die de stekker eruit hebben getrokken.

Monique wil niet meer op televisie vanwege André

Gezien het hele driehoeksverhouding-schandaal van vorig jaar, inclusief Monique Westenberg en Bridget Maasland, zouden we wel begrijpen waarom de blondine even toe is aan rust. Maar, dat blijkt echter niet de reden voor het cancelen van de show te zijn. Volgens Monique is André de reden dat ze stoppen met de serie. Ze wil hem beschermen van alle media-aandacht. We hebben het over de kleine André dan hè. Bij de 26-jarige zanger is het kwaad inmiddels al geschied.

Gelukkig heeft Monique Westenberg Instagram

Gelukkig is daar altijd nog Instagram. Een platform dat Monique (we danken de heer op onze blote knieën) maar al te graag gebruikt. We hoeven de 43-jarige blondine gelukkig dan ook niet écht te missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...