We zien Monique Westenberg voorlopig niet meer op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, keert voorlopig niet meer terug op televisie. Slecht nieuws dus voor de liefhebbers van deze prachtige vrouw.

Monique Westenberg en André Hazes kregen in 2017 hun eigen reality serie, Ik haal alles uit het leven, vernoemd naar het gelijknamige nummer van de zanger. Deze week kwam echter het nieuws naar buiten dat de serie, waarin we de prachtige Rotterdamse Monique zien schitteren, stopt. Waar velen eerst dachten dat dit een beslissing van SBS6-baas John de Mol was, blijken het toch André en Monique zelf te zijn geweest die de stekker eruit hebben getrokken.

Monique wil niet meer op televisie vanwege André

Gezien het hele driehoeksverhouding-schandaal van vorig jaar, inclusief Monique Westenberg en Bridget Maasland, zouden we wel begrijpen waarom de blondine even toe is aan rust. Maar, dat blijkt echter niet de reden voor het cancelen van de show te zijn. Volgens Monique is André de reden dat ze stoppen met de serie. Ze wil hem beschermen van alle media-aandacht. We hebben het over de kleine André dan hè. Bij de 26-jarige zanger is het kwaad inmiddels al geschied.

Gelukkig heeft Monique Westenberg Instagram

Gelukkig is daar altijd nog Instagram. Een platform dat Monique (we danken de heer op onze blote knieën) maar al te graag gebruikt. We hoeven de 43-jarige blondine gelukkig dan ook niet écht te missen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten