We gaan weer meer van Marieke Elsinga zien!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed nieuws voor alle Marieke Elsinga-fans onder ons: vanaf deze week kunnen we de brunette weer op televisie bewonderen.

Marieke Elsinga maakt tv-comeback

Het is alweer een tijdje geleden dat we RTL Boulevard te bewonderen was, leek ze opeens als sneeuw voor de zon verdwenen.

Waar was Marieke Elsinga?

De reden dat we Marieke even moesten missen was dezelfde reden als alle andere miserie op de wereld de laatste tijd: Corona. Door het virus besloot RTL Boulevard namelijk om een ‘vast’ duo te hanteren, bestaande uit Viviënne van den Assem en Luuk Ikink. Eerlijk is eerlijk: 10 weken lang Viviënne op de buis was ook totaal geen straf.

We zijn dan ook ietwat teleurgesteld dat RTL besloten heeft om Viviënne wat minder uurtjes te laten maken. Hadden ze Diederik Jekel of Luuk Ikink niet gewoon wat minder kunnen inplannen? Een duo bestaande uit Marieke en Viviënne is tenslotte toch de droom van ieder?

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!