We gaan weer meer van Marieke Elsinga zien!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed nieuws voor alle Marieke Elsinga-fans onder ons: vanaf deze week kunnen we de brunette weer op televisie bewonderen.

Marieke Elsinga maakt tv-comeback

Het is alweer een tijdje geleden dat we RTL Boulevard te bewonderen was, leek ze opeens als sneeuw voor de zon verdwenen.

Waar was Marieke Elsinga?

De reden dat we Marieke even moesten missen was dezelfde reden als alle andere miserie op de wereld de laatste tijd: Corona. Door het virus besloot RTL Boulevard namelijk om een ‘vast’ duo te hanteren, bestaande uit Viviënne van den Assem en Luuk Ikink. Eerlijk is eerlijk: 10 weken lang Viviënne op de buis was ook totaal geen straf.

We zijn dan ook ietwat teleurgesteld dat RTL besloten heeft om Viviënne wat minder uurtjes te laten maken. Hadden ze Diederik Jekel of Luuk Ikink niet gewoon wat minder kunnen inplannen? Een duo bestaande uit Marieke en Viviënne is tenslotte toch de droom van ieder?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

 

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten