We gaan weer meer van Marieke Elsinga zien!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed nieuws voor alle Marieke Elsinga-fans onder ons: vanaf deze week kunnen we de brunette weer op televisie bewonderen.

Marieke Elsinga maakt tv-comeback

Het is alweer een tijdje geleden dat we RTL Boulevard te bewonderen was, leek ze opeens als sneeuw voor de zon verdwenen.

Waar was Marieke Elsinga?

De reden dat we Marieke even moesten missen was dezelfde reden als alle andere miserie op de wereld de laatste tijd: Corona. Door het virus besloot RTL Boulevard namelijk om een ‘vast’ duo te hanteren, bestaande uit Viviënne van den Assem en Luuk Ikink. Eerlijk is eerlijk: 10 weken lang Viviënne op de buis was ook totaal geen straf.

We zijn dan ook ietwat teleurgesteld dat RTL besloten heeft om Viviënne wat minder uurtjes te laten maken. Hadden ze Diederik Jekel of Luuk Ikink niet gewoon wat minder kunnen inplannen? Een duo bestaande uit Marieke en Viviënne is tenslotte toch de droom van ieder?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

 

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten