Wauw: Sylvana IJsselmuiden was verreweg de mooiste onderdaan deze Koningsdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden trekt weer is alle aandacht naar zich toe. Niet echt eerlijk, want het was toch de verjaardag van de Koning? Op haar Instagram draait het maar om een ding: Syl zelf, en haar schilderkunsten natuurlijk.

Sylvana IJsselmuiden weet maar al te goed alle aandacht op zich te vestigen. Zelfs op Koningingsdag, een dag die eigenlijk in het teken moet staan van maar één man, de koning, grijpt Sylvana haar kans om op te vallen en doet dit ook zeker online op haar Instagram. Een simpele setting, strakke spijkerbroek, een kleine glimlach en een flesje alcohol is genoeg. De Koning moet het podium maar delen met een van zijn mooiste onderdanen.

Sylvana IJsselmuiden schittert op Koningsdag

Haar vroege start van Koningsdag, Syl was namelijk al een dag van te voren te vinden met Nederlandse vlaggetjes, lijkt haar weinig energie te hebben gekost. Nog steeds heeft Sylvana geen zin om thuis te blijven. Nou ja, voor nog een mooie foto maakt ze een uitzondering. Maar ze lijkt voor de rest helemaal klaar om het huis te verlaten en de verjaardag van Koning Willem te gaan vieren. Syl doet goed haar best om zich passend bij de dag te kleden. Tegelijkertijd is haar open outfit wel slecht bestand tegen de kou. Een jas lijkt wel slim, ook aangezien ze net is hersteld van een longontsteking. En bovendien lijkt ze nu alweer ziek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden heeft weer corona te pakken

Sylvana is weer geveld door de gevreesde corona. Gelukkig gaat het om de alcoholische variant die weer steeds vaker bij de bar gehaald wordt. Of in Sylvana’s geval gewoon in haar keuken te vinden is. De blondine lijkt corona weer te pakken te hebben en net zo makkelijk als voor de pandemie maakt ze die vrij snel soldaat. Nog voordat ze daadwerkelijk naar buiten gaat lijkt ze als enigszins beschonken. Gelukkig kon ze de ideale foto nog wel maken. Dit doet de zelfstandige Sylvana, die single is, helemaal zelf natuurlijk. Hier heeft ze speciale methoden voor in de keuken.

Schik in haar eentje

We weten niet hoe ze het doet, maar waarschijnlijk kost het haar wel behoorlijk wat tijd. Eerst de juiste outfit uitkiezen, dan de camera positioneren en vervolgens klaar blijven staan voor de timer afgaat. Ze doet het allemaal maar volledig zelfstandig. Bij Dumpert en haar formule 1-programma heeft ze een heel team dat dit voor haar regelt gelukkig. Maar op haar vrije dag weet de onafhankelijke Sylvana zich prima te redden. Zowel make-up, belichting, catering en de setting krijgt ze nog in de vroege uurtjes allemaal geregeld. Daarna is het toch echt tijd om uit te vliegen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Locatie mysterieuze blondine onbekend

Maar waar gaat de vrije en onafhankelijke blondine dan naar toe? En met wie? Haar vriendinnen lijken een logische keuze, ze is vaker op Instagram te vinden met een vaste groep vriendinnen. Vooral nu ze weer single is, is dat wel nodig om de gezelligheid erin te houden. Maar de uiteindelijke locatie houdt het oranje, geschilderde feestbeest wijselijk verborgen. Ook of ze nog heel thuis is gekomen is onduidelijk. Dit weekend moet ze wel weer aan de bak voor een nieuwe formule 1 race. We hopen dan ook dat de kater niet al te erg was en ze vrolijk en fris weer bij haar F1-programma kan aansluiten om de race te bespreken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...