Wauw: Shelly Sterk deelt heerlijke foto op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk is jarig. En dat moet gevierd worden. Ze heeft haar vakantie goed gepland van te voren. Alleen kan iemand haar bereiken op het strand?

Shelly Sterk, presentatrice en podcaster ligt er niet verlegen bij op haar verjaardag. Ze is op een heerlijk comfortabel strand te vinden tijdens haar geboortedag en lijkt de komende tijd niet van plan op te staan. Ze wilt wel trakteren tijdens haar verjaardag, maar daarvoor zal je toch echt zelf naar Shelley moeten. Wat ze precies uit gaat delen is onbekend, maar een foto van haar op het strand is natuurlijk al wel een beetje een leuke traktatie.

Shelly Sterk tijd voor zichzelf

Het moment van vakantie is eindelijk aangebroken voor Shelley. Na lange tijd presenteren, meedoen in de Verraders en ook nog is podcasts uitbrengen mag dat ook wel een keer. Vooral met haar podcast Wij doen ook Maar Wat, lijkt ze vooral druk te zijn geweest met “maar wat doen”. Het was wel productief, want de podcast wordt vaak zat beluisterd. Tijd voor vakantie dus. Een zonvakantie is het ditmaal waar Shelley voor gekozen heeft. Helaas (of misschien juist wel gelukkig) is de vakantie gepland tijdens haar verjaardag. Dit scheelt natuurlijk weer familie die langskomt en taart wil en alle extra drukte wordt hiermee vermeden. Al is op Instagram niemand haar verjaardag vergeten.

Moeder Sterk trakteert met heerlijke foto

Eerst trakteert ze nog op een heerlijke foto, en hierna gaat ze verder met lekker lui zonnen. Dat zijn we van deze bezige vrouw, die normaal zo goed zorgt voor de mensen om haar heen, niet gewend. Vooral voor haar jonge zoontje heeft ze alles over. Behalve op vakantie dan, dan pakt ze even een moment voor haarzelf door lekker te blijven liggen. Eenmaal in Nederland draait het natuurlijk pas weer allemaal om haar familie en carrière op tv en online. Zou ze hier naar uitkijken of juist hier tegenop zien?

Sterke Shelly heeft sterke zoon

Haar zoon is, net op tijd voor de vakantie, geslaagd voor zijn rescue diploma. Zo laat de presentatrice en jonge moeder ook op Instagram weten aan haar volgers. Net op tijd om haar en vader Mark Ebing, waarmee Shelly sinds 2018 is getrouwd, eventueel te redden. De fitte Shelly is wel een fitte moeder overigens. Ze heeft bijvoorbeeld Expeditie Robinson een tijdje volgehouden en was ze ook in Galileo erg actief. Deze sterke vrouw weet zichzelf, te midden van alle andere BN’ers, dus ook prima te redden. Sterker nog, ze wil nog veel meer.

Shelly droomt op strand

De jonge presentatrice zit nog boordevol ambitie en energie. Waar zal de dromerige blondine allemaal aan denken op het strand? Alvast een voorproefje over wat ze na haar rustperiode gaat doen geeft ze niet, maar in een recent interview gaf ze nog aan zelf tv te willen gaan maken. Naast haar carrière voor de camera, die ook nog altijd doorgaat is Shelly hongerig voor meer. Wij zien haar eerlijk gezegd nog liever voor de camera. Voor de nodige traktatie. Voor wie nog meer van dit multitaskende multitalent wil zien kan terecht bij de NPO, waar ze een rol speelt in de Faker. Voorlopig is de camera haar dan ook nog niet kwijt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!