Wauw: Romy Monteiro wast auto in leren broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Youtuber Kalvijn heeft verstand van views en likes. Logisch dus dat hij Romy Monteiro voor z’n videoclip gevraagd heeft. Als deze beelden niet voor ’n explosie aan kijkers gaan zorgen, weten wij het ook niet meer…

Workin’ at the carwash… Romy Monteiro laat in de nieuwste videoclip van Youtuber Kalvijn zien dat ze niet vies is van ’n smerig klusje! Gewapend met een spons en leren broek zet ze een pick-up truck in het sop!

Lees ook: Romy Monteiro deelt leuke kiekjes uit Ibiza

Romy Monteiro boent auto Kalvijn schoon

Op Instagram geeft Romy Monteiro een voorproefje op de videoclip, die volgens de brunette geregisseerd is door een 5-jarig ventje. Dat kereltje is volwassen én verstandig voor z’n leeftijd! Hij zette Romy ook in pikante outfit achter op ’n quad. Kalvijn kan z’n miljoenen views al ruiken!

Check de beelden van Romy Monteiro hier!

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten