Wat: Roddelpraat onthult naam van zéér bekende BN’er die hamster in achterste stopte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit zéér opvallende gerucht, dat begon bij Yvonne Coldeweijer, heeft zojuist dankzij Roddelpraat een gezicht gekregen. Welke ‘grote’ BN’er zit achter dit vreemde verhaal?

Yvonne Coldeweijer kwam onlangs met nu al het meest absurde verhaal van het jaar. De blondine onthulde dat er een BN’er is die naar het ziekenhuis moest om een hamster uit z’n achterste te laten halen. Een naam noemde ze niet, maar heel het land begon al met speculeren over wie het persoon zou kunnen zijn. Die discussie lijkt nu mogelijk tot een einde te zijn komen. Roddelpraat denkt namelijk zéér zeker te weten wie het is, en steekt het niet onder stoelen of banken!

Roddelpraat: ‘Carlo Boszhard in ziekenhuis met hamster in zijn achterste’

Hoe onsmakelijk het verhaal misschien ook is; héél Nederland zat op het puntje van de stoel toen Yvonne Coldeweijer het inmiddels beruchte hamster-verhaal de wereld in slingerde via Instagram. De juice-koningin wist te vertellen dat er een ‘zéér bekende’ BN’er is, die onlangs een hamster uit zijn achterste heeft moeten laten halen. Wie het precies is liet de blondine nog even geheim. Maar de heren van Roddelpraat zijn intussen zelf op onderzoek uit gegaan. Zij lijken de ‘dader’ gevonden te hebben, en ze lijken ontzettend zeker van hun zaak. De BN’er die volgens Roddelpraat de hamster in zijn hol had, is niemand minder dan Carlo Boszhard. De presentator is door heel het land bekend, en wordt nu dus flink beschuldigd door de heren van Roddelpraat. Zij steken hun vermoedens niet onder stoelen of banken; vol overtuiging schreeuwt Jan Roos de naam van de presentator in de microfoon. En het wordt nog erger, want Carlo zou dit volgens Jan Roos en Dennis Schouten vaker doen, hij zou erop ‘kicken’. Hoe gaat dit absurde verhaal aflopen?

Lees ook: Foto: Jan Roos van Roddelpraat verleidt stiekem jonge meisjes op Instagram

Carlo Boszhard in paniek na confrontatie met Roddelpraat

Nu het hoge woord eruit is, lijkt Carlo Boszhard flink in paniek te zijn. Na de beschuldiging van Roddelpraat heeft men massaal Instagram opgezocht om Carlo Boszhard te overladen met spamberichten. Hier kwamen een hoop zéér creatieve comments uit voort. Deze deelt Roddelpraat via hun site. Roddelpraat: “Carlo Boszhard blokkeert iedereen die naar het verhaal over de hamster vraagt, hij vindt het kennelijk niet zo leuk“. Carlo lijkt dus iedereen te blokkeren die over het verhaal vraagt. Betekent dit dat hij inderdaad wat te verbergen heeft? Of is het juist logisch dat hij zo reageert, aangezien het een uitermate ridicule en bovenal schadelijke beschuldiging zou zijn? Hoe dan ook, dit verhaal gaat voor één van de partijen pijnlijk eindigen…

Lees ook: Charly Luske wilt Dennis van Roddelpraat meppen na bedriegen Tanja Jess

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!