Wat real life Heisenbergs beter hadden kunnen doen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Wat real life Heisenbergs beter hadden kunnen doen

We werden zondagochtend wakker met het nieuws over twee real life Heisenbergs. Je weet wel, die scheikundeleraar uit Breaking Bad. De twee Amerikanen dachten een lekker zakcentje bij te kunnen verdienen door crystal te produceren.

Het ‘lucratieve’ bijbaantje de twee scheikundeleraren liep echter niet geheel volgens plan. De schoolleiding kwam er namelijk al snel achter dat er een ‘raar’ stofje aanwezig was in het scheikundelokaal. Na wat onderzoek bleek dat ‘stofje’ een onmisbaar element van crystal te zijn. Oeps…

Tja, nu de Heisenberg-manier voor het verdienen van een extra zakcentje niet geheel handig blijkt uit te pakken voor je carrière, gingen we op zoek naar manieren die iets minder illegaal zijn.

Optie 1: los de stikstofcrisis op

Natuurkundigen, Biologen en Economen, let goed op! Deze is speciaal voor jullie. Bijbaantje nummer 1 betreft een onderwerp, waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen: de stikstofcrisis. Het zal je vast niet zijn ontgaan dat de maximum snelheid binnenkort naar 100 km per uur gaat. Iets waar zo’n beetje niemand in Nederland – behalve de welbekende ‘zondagsrijder’ – blij mee is.

De kans is dan ook zéér groot dat degene, die een efficiënte oplossing weet te bieden voor dit probleem, gelijk gekroond wordt tot Nationale held. Dus, kan jij wel een lekkere bonus gebruiken én zie je het wel zitten om leraar van het jaar te worden? Laat die hersenen kraken en word rijk omdat Karma niet op bezoek komt.

Optie 2: help Rick Brandsteder te stoppen met roken

Afgelopen maand was het weer zo ver: Stoptober. Je weet wel, die nationale anti-rook-maand, waarin bn’ers met een vaak niet al te denderende wilskracht, proberen te stoppen met het asfalteren van hun longen.

Net als elke andere Stoptober-maand, was er ook dit jaar een bekende Nederlander, die de verleiding niet kon weerstaan, en zich tóch vergreep aan een pakje sigaretten. De bn’er in kwestie was Rick Brandsteder. Wij zien dan ook een buitenkansje voor de leraar Biologie, of Maatschappijleer, die Rick kan helpen deze verleiding te weerstaan.

Optie 2: help Rick Brandsteder te stoppen met roken

Optie 3: help Jesse Klaver om wereldleider te worden

Afgelopen week werd bekend dat GroenLinks-leider Jesse Klaver, door Time Magazine, is uitgeroepen tot een van de 100 meest veelbelovende wereldleiders van de toekomst.

We kregen, na wat zorgvuldig onderzoek, echter wel de indruk dat de GroenLinks-leider nog wel een steuntje in de rug kon gebruiken, om daadwerkelijk een ‘wereldleider’ te worden. Dus, leraren Maatschappijwetenschappen, pak je kans! De kans is groot dat je als bedankje een gulle donatie uit de GroenLinks-kas kan verwachten.


Optie 4: word Jan Smit’s shit-schepper

Ben jij een leraar, die niet vies is van het opruimen van een shit load aan ellende? Top! Dan kennen we namelijk nog wel iemand, die jouw hulp goed kan gebruiken.

Deze week werd namelijk bekend, dat niemand minder dan de Volendamse zanger Jan Smit, wel een helpende hand kan gebruiken om zijn shit op te ruimen. Nee, we bedoelen niet de shit van die poepende student, die zijn behoefte in Jan’s vooruit deed. We hebben het over de ‘verbroken relaties‘ van Jan.

Ben jij een kei in het lijmen van relaties? Dan is deze manier om een extra zakcentje te verdienen dé geschikte oplossing voor jou!

Jan Smit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!