Wat: Jada Borsato moet nu al vertrekken bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het programma GTST is de afgelopen jaren meedogenloos geweest in het naar huis sturen van acteurs. Zo was het dit keer de beurt aan Jada Borsato om haar spullen te pakken. De dochter van Marco Borsato heeft maar een klein half jaartje in GTST gezeten en moet nu al weer haar rol opgeven…

Jada Borsato als influencer Abby-Rose

Nog geen half jaar geleden maakt de 19 jarige Jada Borsato bekend een rol te hebben in Goede Tijden Slechte Tijden. De dochter van Marco en Leontine is naast een prachtige verschijning ook zangeres en dus actrice. Jada mocht de rol van Abby-Rose van der Vorst aannemen. Dit was al best verassend gezien de timing met het schandaal van haar vader. Abby Rose is een super bekende influencer die in Meerdijk komt wonen. Voor Jada dus een rol die niet heel ver van haar eigen leven af staat. Jada Borsato post regelmatig op haar Instagram die maar liefst al 216.000 volgers dus zelf is ze ook een aardig bekende influencer. Met een beetje hulp van haar bekende vader natuurlijk. Jada verteld het nieuws van haar vertrek uit GTST met onderstaande foto’s. Ze schrijft ontzettend blij te zijn Abby-Rose te hebben mogen spelen en iedereen heel erg te gaan missen.

Lees ook: Jada Borsato is vader Marco eeuwig dankbaar voor heel bijzondere momenten

Niemand is veilig in GTST

De makers van GTST zijn genadeloos voor al hun acteurs. Veel jonge sterren denken eindelijk door te breken als acteur of actrice maar worden zonder pardon en binnen no time uit het programma gezet. En niet alleen de jonge acteurs en actrices leven in spanning. Zo was het laatst ook al tijd voor Babette van Veen om haar spullen te pakken en het programma te verlaten. Babette speelde de rol van Linda Dekker en was op zijn zachtst gezegd geschrokken toen ze het programma GTST ineens moest verlaten. Jada Borsato lijkt minder geschrokken want ze geeft aan al vanaf het begin te weten dat het ging om een gast rol. De oud acteurs hebben wel al eerder gezegd dat GTST meer wil werken met gastrollen en een kleinere cast.

Jada Borsato heeft al jaren dezelfde vriend

Jada Borsato leeft al jaren in de schijnwerpers dankzij haar bekende vader. Vroeger zagen mensen haar als het schattige dochtertje van Leontine en Marco. Intussen is Jada 19 jaar en is er niet veel over van het schattige meisje! Jada is uitgegroeid tot een super knappe vrouw. In al die jaren dat Jada is veranderd is er één ding in haar leven hetzelfde gebleven: haar relatie. Jada is al meer dan 7 jaar samen met Roeland Beelen. De blonde Roeland deed heel wat jaren terug mee aan The Voice Kids en belandde in het team van, hoe kan het ook anders, Marco Borsato. Vermoedelijk is dit dus de plek waar de twee elkaar hebben leren kennen. Jada Postte onderstaande foto met een hele uitgebreide liefdesverklaring. Zo schrijft ze dat Roeland de liefde van haar leven is en dat ze echte ‘soulmates’ zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.