Wat is jouw mooiste voetbalshirt aller tijden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toch nog goed nieuws uit de Eredivisie deze week. Tussen alle onzekerheid en voetbaldroogte door wordt er eindelijk iets georganiseerd door onze nationale voetbalcompetitie: Het Eredivisie Shirt Festival. Moge het mooiste (of lelijkste, maakt jou het uit) voetbalshirt winnen…

Er komt dan wel geen bal of grasmat aan te pas, maar het is als voetbalfan lastig om hier niet enthousiast van te worden. De Eredivisie heeft, bij gebrek aan actie, zelf maar voor wat actie gezorgd. We gaan erachter komen welk voetbalshirt het mooiste is dat we ooit op de Nederlandse velden hebben mogen aanschouwen. Om te voorkomen dat beeldige creaties als hieronder dankzij een paar lolbroeken met een vote-scriptje uiteindelijk winnen, heeft de Eredivisie nog een ‘vakjury’ met o.a. Victoria Koblenko (getrouwd met een voetballer, wast dus vaak voetbalshirts en is dus kenner) achter de hand. Zij bepalen aan de hand van jouw voorselectie welk shirt uiteindelijk wint.

Geen directe democratie dus, maar wel een uitstekend excuus om even door onze felgekleurde vaderlandse shirtjesgeschiedenis heen te bladeren. Er zitten namelijk nogal een aantal missers tussen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.