Wat is jouw mooiste voetbalshirt aller tijden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toch nog goed nieuws uit de Eredivisie deze week. Tussen alle onzekerheid en voetbaldroogte door wordt er eindelijk iets georganiseerd door onze nationale voetbalcompetitie: Het Eredivisie Shirt Festival. Moge het mooiste (of lelijkste, maakt jou het uit) voetbalshirt winnen…

Er komt dan wel geen bal of grasmat aan te pas, maar het is als voetbalfan lastig om hier niet enthousiast van te worden. De Eredivisie heeft, bij gebrek aan actie, zelf maar voor wat actie gezorgd. We gaan erachter komen welk voetbalshirt het mooiste is dat we ooit op de Nederlandse velden hebben mogen aanschouwen. Om te voorkomen dat beeldige creaties als hieronder dankzij een paar lolbroeken met een vote-scriptje uiteindelijk winnen, heeft de Eredivisie nog een ‘vakjury’ met o.a. Victoria Koblenko (getrouwd met een voetballer, wast dus vaak voetbalshirts en is dus kenner) achter de hand. Zij bepalen aan de hand van jouw voorselectie welk shirt uiteindelijk wint.

Geen directe democratie dus, maar wel een uitstekend excuus om even door onze felgekleurde vaderlandse shirtjesgeschiedenis heen te bladeren. Er zitten namelijk nogal een aantal missers tussen.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten