Wat is jouw mooiste voetbalshirt aller tijden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toch nog goed nieuws uit de Eredivisie deze week. Tussen alle onzekerheid en voetbaldroogte door wordt er eindelijk iets georganiseerd door onze nationale voetbalcompetitie: Het Eredivisie Shirt Festival. Moge het mooiste (of lelijkste, maakt jou het uit) voetbalshirt winnen…

Er komt dan wel geen bal of grasmat aan te pas, maar het is als voetbalfan lastig om hier niet enthousiast van te worden. De Eredivisie heeft, bij gebrek aan actie, zelf maar voor wat actie gezorgd. We gaan erachter komen welk voetbalshirt het mooiste is dat we ooit op de Nederlandse velden hebben mogen aanschouwen. Om te voorkomen dat beeldige creaties als hieronder dankzij een paar lolbroeken met een vote-scriptje uiteindelijk winnen, heeft de Eredivisie nog een ‘vakjury’ met o.a. Victoria Koblenko (getrouwd met een voetballer, wast dus vaak voetbalshirts en is dus kenner) achter de hand. Zij bepalen aan de hand van jouw voorselectie welk shirt uiteindelijk wint.

Geen directe democratie dus, maar wel een uitstekend excuus om even door onze felgekleurde vaderlandse shirtjesgeschiedenis heen te bladeren. Er zitten namelijk nogal een aantal missers tussen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.